Menu
Kingsday style!

Komende vrijdag is het weer Koningsdag en dit betekent feest! Talloze festivals, leuke marktjes en veel meer dingen zijn er te doen op deze feestdag. Standaard zul je denken aan oranje kleding en dit is natuurlijk top. En oranje kan lastig zijn om te combineren! Er zijn toch wel een aantal manieren waarop je de kleur classy kunt stylen! Ook kun je een toffe look creëren zonder de standaard kleur! Wil jij weten hoe? Lees dan verder om te zien hoe je een te gekke Koningsdag outfit kunt combineren, zonder en mét classy oranje!

Stijlvol oranje op 3 manieren

Je kunt natuurlijk kiezen voor de standaard bedrukte oranje t-shirts en tops, maar voor een iets formelere gelegenheid, kun je de kleur ook top classy stylen.

Met een contrasterende kleur

Oranje combineren met een contrasterende kleur zoals kobaltblauw of smaragdgroen is super fashionable! Een groene pantalon met een mooie oranje trui gecombineerd, maakt bijvoorbeeld een hele knappe look!

Simpel met denim

Casual maar knap is een outfit met een goed passende jeans. Sneakers, een mooie oranje top en top jeans maken een ideale Koningsdag outfit!

Leatherlook

Voor een stoerdere look, combineer je oranje met (lak)leer! Een lakleren rokje met mooie oranje sweater is staat heel gaaf! Ook een simpel oranje strak jurkje met gave biker boots en leren jas is een top combinatie!

Kingsday zonder oranje!

Heb je niks met oranje, of wil je deze Koningsdag outfit net wat anders maken door geen oranje te combineren? Ga dan voor rood-wit-blauw! Zo ben je toch gepast voor de feestdag gekleed! Een mooie blauwe jeans, simpel wit bloesje en een stoer rood bikerjack maken bijvoorbeeld samen de perfecte oranjeloze Koningsdag outfit!

Probeer dus deze komende Koningsdag eens wat anders dan de standaard bedrukte feestkleding. Hieronder hebben wij onze favoriete items voor een knappe Koningsdag outfit al voor jou verzameld! Let's celebrate in style!

Terug naar Get the look