Menu
Kinderlaarzen: Stoere, warme én comfortabele must-have

Tijdens koude dagen is het van belang om (kleine) kinderen warm en comfortabel te houden. Goede, stevige kinderlaarzen zijn daarom een must-have voor elke ouder. Of je kind nu het liefst urenlang buiten door regenplassen springt of graag rond rent door de sneeuw, kinder boots zorgen de hele dag voor warme voetjes. Hier lees je de voordelen van kinder laarzen en waar je op moet letten bij het zoeken naar het perfecte paar.

Maak je kindje klaar voor de winter

Kinderlaarzen, je hebt ze in alle kleuren en ze worden gemaakt van verschillende materialen. Zo heb je bijvoorbeeld regenlaarzen, laarzen voor elke dag of sneeuwlaarzen speciaal voor de koude dagen. Kinder boots hebben meer voordelen in vergelijking met gewone schoenen. De meeste kinderlaarzen worden gemaakt van materialen die goed tegen water, sneeuw en modder kunnen. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken dat de schoenen maar een korte tijd meegaan. Door de materialen blijven de voeten erg lang warm en droog. De kinder boots zijn in alle maten, kleuren en printjes te verkrijgen waardoor je zeker een paar kunt vinden dat je kind ook leuk vind om aan te trekken.

Chelsea boots

Een voorbeeld van warme, trendy maar vooral handige kinderlaarzen zijn de kinder Chelsea boots. Deze laarzen zijn de perfecte schoenen voor kinderen. De Chelsea boots bevatten namelijk elastische materialen waardoor je geen rits of veter meer nodig hebt. Kindjes kunnen deze laars gemakkelijk zelf aan en uit doen. Je hebt talloze verschillende stijlen van Chelsea boots. Dus naast dat deze laarzen comfort en warmte bieden, zijn ze ook nog eens een feestje voor je kind om aan te hebben. Chelsea boots vormen zich naar de voeten waardoor ze geen pijn doen met dragen. Je kunt een keuze maken uit zowel kortere laarzen of juist lange kinderlaarzen. De Chelsea boots bieden ook een fijn voordeel voor de ouders. Je kunt na elke speelsessie van je kind de laarzen gemakkelijk schoon krijgen. Zo kan je zoon/dochter de dag erna weer de hele dag vooruit. 

Dr. Martens Audrick chelsea boots Dr. Martens Audrick chelsea boots v.a. € 228,65.- Bekijk product
Tommy Hilfiger Boots Tommy Hilfiger Boots v.a. € 152,90.- Bekijk product
Dr. Martens Boots Dr. Martens Boots v.a. € 159,99.- Bekijk product
Gabor 92.753.65 biker boots Gabor 92.753.65 biker boots v.a. € 85,00.- Bekijk product

Regenlaarzen

Helaas kunnen we in ons land vaak niet om de regenachtige dagen heen. Ook tijdens deze dagen wil je je kind beschermen tegen natte en koude voeten. Regenlaarsjes zijn voor kinderen ideaal om alsnog buiten te kunnen spelen, ook wanneer het hard heeft geregend. Bij regenlaarzen is het belangrijk dat ze uiteraard al het water afstoten waardoor de voeten droog blijven. Rubber in combinatie met een stevige zool is de perfecte combinatie voor een goed paar regenlaarzen. Door de stevige zool zal uitglijden moeilijker worden en het rubber houdt de vieze regen fijn buiten. Hier kun je ook op letten wanneer je een nieuw paar gaat uitzoeken. 

Gevoerde kinderlaarzen 

We zien ze steeds meer, gevoerde kinderlaarzen. Deze laarsjes met (nep)bont zorgen voor extra warmte maar ook extra comfort voor kinderen. De laarzen zijn gemaakt van een zachte, pluizige voering waardoor de warmte goed wordt vastgehouden. Door deze zachte binnenkant wordt het dragen van de kinder boots nóg fijner. Dit is uiteraard erg belangrijk wanneer je op zoek bent naar het juiste paar voor de koude dagen. De gevoerde kinderlaarzen zijn voor zowel meiden als jongens een goede oplossing voor de winterperiode. Hierdoor weet je zeker dat je kind de hele dag buiten in de sneeuw kan spelen zonder koude voetjes te krijgen. 
Kinderlaarzen zijn een must-have voor de garderobe van je kleintje, vooral tijdens de koudere maanden van het jaar. 

 

Terug naar Must haves