Menu
Geschreven door:
Gastblogger
Gastblogger

YouStyle is een mode platform waar ook ruimte is voor externe schrijvers. Wil jij de mogelijkheid om trends, ontwikkelingen of andere leuke fashion-gerelateerde zaken via ons blog te bespreken? Neem dan contact op voor de mogelijkheden!.

​Kinderkleding musthaves voor deze zomer

Misschien ken je het als ouder wel: je hebt vorig jaar een nieuwe garderobe aangeschaft voor jouw zoon en nu zijn de kleren alweer te klein. Tijd om nieuwe items te scoren dus! De zomer staat voor de deur en daar hoort nieuwe kleding bij. Wil je weten wat echt niet mag ontbreken in de zomergarderobe voor dit jaar? Lees dan verder en kom erachter!

Een zwembroek

In de zomer is een goede zwembroek natuurlijk het belangrijkste. Urenlang in het zwembad spelen is voor veel kinderen het ultieme vakantiegevoel. Om lekker te kunnen spelen en goed van de glijbanen af te kunnen glijden, heb je natuurlijk een goede zwembroek nodig. Er zijn verschillende soorten zwembroeken, namelijk strakke en losse modellen. Daarnaast zijn er ook korte en lange zwembroeken. Om zeker te weten dat je een fijne zwembroek voor jouw zoon koopt, kun je het beste eerst vragen wat hij prettig vindt zitten. Hij moet er immers de hele zomer in rondlopen.

Een korte joggingsbroek

Je hebt het misschien al gespot deze zomer: de korte joggingbroek. Een korte joggingbroek met bijpassend shirt mag deze zomer niet ontbreken in de gaderobe. Deze trend was vorig jaar al hot onder de volwassenen, maar nu zien we het ook terug bij de kinderkleding. En dat is alleen maar fijn! Want een korte joggingbroek zit lekker koel en los in de zomer. Daarnaast kan jouw zoon er gemakkelijk in bewegen. Comfortabel en stijlvol tegelijk dus!

Witte sneakers

De witte sneakers zijn al een aantal jaren hip en dit jaar zijn ze ook weer populair. De witte sneakers staan fris, zomers en fleuren gelijk te outfit op. Het nadeel is natuurlijk wel dat deze schoenen snel vies worden. Bedenk dus goed of je het de investering waard vindt. En kijk anders goed naar het wasvoorschrift, want sommige schoenen kunnen gewoon in de wasmachine!

Laat je adviseren

Zoals je nu weet zijn de zwembroek, de korte joggingsbroek en de witte sneakers, de musthaves voor deze zomer. Met dat in je achterhoofd, kun je zo online gaan shoppen. Op de website van Hippemensjes hebben ze een groot assortiment aan zomerkleding van Name It kinderkleding van hippemensjes.nl. Ze verkopen ook andere populaire merken, zoals Vingino en Shiwi. Heb je een vraag of twijfel je over de maat van een kledingstuk? Dan kun je contact opnemen met de klantenservice. Zij helpen jou graag bij het vinden van het goede item.

Terug naar Trend watch