Menu
​Kies je leukste zomerse outfit met korting

Zomer inspiratie nodig? Geen idee wat je aan moet trekken de komende dagen met het warme weer? Lees dan snel verder, want wij geven je wat tips om de warme dagen door de komen in de leukste outfits. De zomerperiode is een tijd waar veel vrouwen naar uitkijken omdat je dan je leukste zomerjurkjes weer uit de kast kunt halen. Terecht want een zomerjurkje geeft je een zomers en super vrouwelijk gevoel, maar vergeet niet dat er nog meer opties zijn qua kleding om de zomer door te komen. Je hoeft namelijk niet altijd nieuwe kleding te scoren, je kunt ook oude kledingstukken met elkaar combineren of een nieuw kleding stuk combineren met een oude die al in je kast ligt. Kortom genoeg opties om het zomerseizoen door te komen.

Wat zijn geschikte kledingstukken voor de zomer?

Zomerse kledingstukken zijn vaak gemaakt van andere materialen dan winterkledingstukken. In de zomer moet kleding goed kunnen ademen in verband met de warmte. Goede zomerse stoffen zijn katoen, kant, viscose, linnen of gehaakte kledingstukken. Ook de kleur van je outfit heeft invloed op de warmte. Donkere kledingstukken trekken namelijk meer warmte aan dan lichte kleuren. Je kunt daarom beter voor lichte kleuren kiezen als je het snel warm hebt. Deze stoten de hitte als het ware weer af.

Zomerse kleding laat ook vaak meer huid zien, waardoor het automatisch ook weer koeler aanvoelt. Denk aan korte spijkerbroekjes, topjes met een open rug, strapless kleding, maar ook allerlei kleding met gaten worden veel gedragen in de zomer. Ook worden er in de zomer meer kleurtjes en printjes gedragen dan in de winter. Dit komt mede door vakantiebestemmingen als Ibiza, waar het helemaal hot is om kleuren en printjes te dragen en deze met elkaar te combineren. Ben je op zoek naar nieuwe zomerkleding en wil je graag met korting shoppen? Bezoek dan eens deze website.

Festival outfit

De meeste festivals zijn in de zomer en dat is niet voor niets natuurlijk! Het heerlijke weer, minder kans op regen en fijne avondtemperaturen zorgen er samen voor dat de zomer de beste tijd is voor festivals. De meeste festivals zijn maar één dag, maar sommige zelfs twee of meer dagen. Je wilt er dan natuurlijk wel leuk bijlopen en niet in vieze afgetrapte kleding over het festivalterrein banjeren.

Nu de festivals er weer aankomen wil jij er natuurlijk ook nog fashionable uitzien met een trendy festival outfit. Allereerst is het belangrijk om fijne schoenen te kiezen en niet met je mooie hakken het festivalterrein op te gaan. Slippers, sneakers of laarsjes zijn ideaal voor een festival, van hakken zul je gegarandeerd spijt krijgen, zeker als het terrein modderig is.

Neem ook zeker een tas mee die groot genoeg is om alles mee te nemen wat je mee wilt nemen. Geen mega strandtas, maar ook geen klein avondtasje. Kies een iets grotere tas waar je spullen in kunnen en waar ook nog plek is voor een flesje water of een vestje bijvoorbeeld en vergeet ook zeker je zonnebril niet! Neem ook geen grote portemonnee mee, maar kies er voor om wat pasjes en geld los mee te nemen. Je kunt ook een paar miniversies van deo, droogshampoo, parfum of iets anders wat je graag gebruikt meenemen.

De laatste festival tip: vergeet ook zeker niet om je te ontharen voordat je naar een festival gaat, je wilt natuurlijk niet met beenhaar onder je zomerse broekje lopen. Vergeet ook zeker niet te genieten van de mooie dag, weer, muziek en een lekker drankje.

Summer chic outfit

De summer chic dresscode kan verschillend worden geïnterpreteerd. Sommige mensen kiezen voor een mooi zomerjurkje, waar andere liever voor een mooie chique jumpsuit kiezen. Een zomerse outfit mag kleurrijk zijn, denk aan prints, losse stoffen en felle kleuren. Kies mooie bijpassende sieraden en vergeet ook zeker geen bijpassend klein tasje.

Waar je overdag meer felle kleuren kunt dragen, is het prima om voor een avond feestje wat donkerdere kleuren te kiezen. Summer chic hoeft niet altijd uit kleurrijke en drukke printjes te bestaan. Draag waar jij je lekker zelfverzekerd in voelt, dat is het belangrijkste.

Om je outfit helemaal af te maken kun je kiezen voor een paar simpele maar chique sieraden, zoals een ketting, oorbellen of armband. Probeer niet te veel sieraden te dragen, zeker niet als je ook al een felle of drukke outfit draagt.

Terug naar Style tips
Geschreven door:
Dayenne
Dayenne

Houdt van casual. Is daarnaast gek op sporten, shoppen en heeft een kleine sneakerverslaving..