Menu
Kersttruien, ze mogen weer uit de kast!

Het is weer die tijd van het jaar. De feestdagen staan om de hoek en je weet wat dat betekent; kersttruien! Hoewel jij er graag chique uitziet wanneer je de deur uit gaat met de feestdagen is er niks fijner dan in die comfy outfit op de bank te ploffen met je warme choco. En wat is er dan beter dan een kersttrui? In December zien we talloze mensen rondlopen met kersttruien vol rendieren, kerstmannen en sneeuwpoppen. Iedereen weet hoe fout ze zijn, en toch komen ze ieder jaar weer terug. En dan zit er maar 1 ding op; een manier zoeken om ze zo fashionable mogelijk te dragen.

De trendy foute kersttrui

De foute kersttruien zijn ontzettend populair en online vind je talloze soorten. Stiekem loop jij hier ook maar al te graag in rond. Hoe jij deze veel te foute kersttrui toch trendy maakt, lees je hier!

Regel 1; Draag alleen een kersttrui tijdens de kerstperiode!

Haal je kersttrui maximaal 2 weken voor kerst tevoorschijn. Een kersttrui dragen in Januari is not done, dus na de feestdagen verdwijnen ze ook echt weer achter in de kast.

Regel 2; Je hebt fout, en je hebt FOUT.

Kersttruien zijn per definitie fout. Je kunt het echter ook overdrijven. Blijf weg van de truien met lampjes, belletjes en knalrode uitstekende neuzen. Een outfit met deze trui is niet meer te redden. Hou het simpel en ga voor een trui met een leuke touch. Kies een bescheiden kleur en laat truien die licht geven of geluid maken achterwege. Ook de simpele rood met witte kersttruien kunnen er prima mee door. Vermijd de kerstmanmaten en kies een trui met een passend model. Wie weet zie jij er nog stylish uit in je foute kersttrui.

Regel 3; Combineer

Wanneer jij de perfecte kersttrui hebt gevonden begint het werk pas echt. Want waar ga je dit mee combineren? Met een skinny jeans zit je nooit verkeerd. Ook een leren broek is een perfecte combi en het zwart staat mooi bij een rode kersttrui. Benieuwd naar andere outfits met een leren broek? Lees dan onze blog! Kies een paar leuke sneakers of hippe veterboots voor een stoere uitstraling.

Ben jij wel toe aan een comfy outfit voor tijdens de feestdagen, maar vind je die kersttruien allemaal zo kriebelen? Combineer dan eens een gebreid vest of een hoodie met een kerstlegging!

Terug naar Tips & Tricks