Menu
​Just Exchange Adventskalender: korting op sieraden!

Kerstmis staat voor de deur, dus de adventskalenders zijn weer helemaal hot. Wij hebben een adventskalender gevonden waar je absoluut vrolijk van wordt: eentje met kortingen en acties rondom Super Stylish sieraden!

De Just Exchange adventskalender zit boordevol leuke extraatjes en kortingen waardoor het shoppen van Kerstcadeautjes nóg leuker wordt. Moet jij nog geschenkjes kopen voor je vriendin(nen)? Wil jij je bestie verrassen met een mooi sieraad dat kenmerkend is voor jullie vriendschap? Je vindt het beslist bij het merk Super Stylish. De collectie zit namelijk boordevol simplistische sieraden met een tijdloos karakter. Van mooie rosé gouden armbandjes met infinity sign tot kettingen met hartjes.

Arm candy met korting

Alle sieraden zijn stijlvol én heel slank vormgegeven. Pure arm candy! 25 dagen lang word je getrakteerd op leuke prijzen en acties, bijvoorbeeld korting op je sieraden of een gratis sieraad bij je bestelling. Ga dus zeker elke dag even langs om te kijken wat er vandaag achter het deurtje zit!

Leuk extraatje: De door jou gekozen sieraden worden GRATIS naar je toe verzonden. Dat is nog eens mooi meegenomen.

Super Stylish sieraden by Just G.

De acties in de adventskalender zijn allemaal geldig op de Super Stylish collectie van de webshop Just G. Deze shop heeft naast Super Stylish ook nog allemaal andere kwalitatieve sieraden in de meest trendy designs. Neem vooral een kijkje.

Psst... kun je een geheimpje bewaren? Morgen komt er een leuke winactie aan met Just-G sieraden! Dus stay tuned!

Terug naar Trend watch