Menu
Jumpsuits: musthave van 2017!

Het zit makkelijk en comfortabel en is tegelijkertijd ontzettend vrouwelijk en sexy. Je komt dit item tegen op de rode loper, maar ook in de stad of op het strand: deze one piece is werkelijk overal te dragen. Over welke musthave we het hebben? Over de jumpsuit natuurlijk!

Het grote voordeel van jumpsuits is dat je ze zowel casual als chique kunt dragen. Slippertjes, een zonnebril en een grote strandhoed geven je outfit een vrolijke uitstraling. Uitstekend dus voor een middagje shoppen of terrassen en natuurlijk voor een dagje aan het strand! Een jumpsuit is gemaakt van comfortabele en luchtige stoffen, wat 'm ideaal maakt voor in de zomer. Wil je de jumpsuit liever chique stylen? Kies voor een jumpsuit met uiteenlopende pijpen en een classy kleur of een uniek printje. Hoge hakken eronder en je bent klaar om te gaan!

Hieronder vind je al een aantal prachtige jumpsuits uit onze collectie. Voor de liefhebber hebben we ook korte jumpsuits, oftewel playsuits. Zo krijgen je benen ook de kans om lekker bruin te worden! Enjoy your summer met YouStyle ♥

NOTFOUND

Terug naar Must haves