Home / Fashion Blog / Style tips / Jumpsuit problemen die iedere vrouw sowieso herkent

Jumpsuit problemen die iedere vrouw sowieso herkent

Door Sharon - op 20-06-2019 - Update 20-06-2019
Jumpsuit problemen die iedere vrouw sowieso herkent

Het dragen van een jumpsuit is zo gemakkelijk nog niet.. De ideale outfit, of toch niet? Van deze veelvoorkomende problemen heeft iedere vrouw wel eens last bij het dragen van een jumpsuit.

1. Je hebt gewoonweg geen benen die passen in een jumpsuit van 1.80 lang

Je wilt zo graag eens een jumpsuit vinden die geschikt is voor jouw lengte. Een jumpsuit met een normale pijp lengte.. Met iedere jumpsuit die je aantrekt kan je letterlijk de vloer dweilen, en dit is natuurlijk niet helemaal de bedoeling (of wel?).

2. Akward moment wanneer de jumpsuit tussen je bil blijft steken

Je hebt van die jumpsuits die net iets zwieriger en eigenlijk ook lekkerder zitten dan de iets strakkere. Het nadeel van deze zwierige jumpsuits is dat ze nog wel eens tussen je bilnaad willen kruipen, en dit is al helemaal niet meer zo comfortabel. Je kijkt snel om je heen en trekt de stof weer goed zodat niemand de afdruk je bil hoeft te zien.

3. Plassen duurt langer dan gewoonlijk

Ja een jumpsuit ziet er écht super leuk uit. Maar praktisch is het niet. Wanneer je naar de wc gaat ben je langer bezig met het aan en uittrekken van de jumpsuit dan dat je daadwerkelijk op de wc zit. Daarnaast is het ook nog eens super raar om met niks anders dan een jumpsuit om je knieën boven de wc te hangen. Het liefst slaan we deze ellendige wc tripjes over.

4. Dat is pech, met grote borsten geen jumpsuit voor jou

De meeste jumpsuits hebben een mooi aansluitende body die goed om het bovenlichaam zit. Ben jij gezegend met een stel grote borsten dan kan jij het dragen van een jumpsuit wel vergeten. Bij iedere pasbeurt van een jumpsuit springt de knoop al open of krijg je de jumpsuit gewoon niet over je borst.

5. Te lang zitten op een warme plek kan niet

Jumpsuits zijn nou eenmaal niet gemaakt van een zweet afvoerend stofje. Wanneer jij met je jumpsuit op het terras in de zon zit zie je de bui al hangen. Je benen beginnen te zweten en je bent bang voor een lelijke zweetplek op je derrière. Erg charmant! De volgende keer misschien toch maar wat anders aantrekken dan..

In plaats van een jumpsuit kan je ook kiezen voor een broekpak outfit. Comfortabel EN ook nog eens super trendy!

Onze shopping tips
Geschreven door:
Sharon Sharon

Houdt van de zomer, maar vindt de herfst leuker qua mode: laagjes! Mix & match met kleuren en materialen. Heeft ruim 80 soorten nagellak.

Kledingvergelijker Vind de goedkoopste aanbieder Kleding & prijzen vergelijken Nu vergelijken
Silver filigree earring four hanging coins Dit artikel is helaas niet meer beschikbaar Bekijk hieronder een aantal alternatieven