Menu
Jumpsuit problemen die iedere vrouw herkent

Het lijkt zo'n gemakkelijke en comfortabele outfit, maar iedereen die er wel eens een heeft gedragen weet dat het juist precies het tegenovergestelde is. De jumpsuit. Vanaf de eerste seconde dat je hem aan hebt verschijnen de problemen al. Als jij er thuis eentje hebt hangen zal jij je ongetwijfeld herkennen in de volgende situaties.

Lekker gênant plassen

Heel handig zo'n onepiece, toch? Nou, zodra je moet plassen wou je dat je een jurkje aan had. Voordat je je hele jumpsuit uit hebt getrokken en eindelijk zit, ben je alweer een half uur verder en dan moet je hem vervolgens weer helemaal aantrekken! Vooral op een festival is dit alles behalve praktisch. Je stoot je aan elke mogelijke hoek van die o zo gore dixie, zit vol blauwe plekken en mensen denken dat je heel wat anders aan het doen bent daarbinnen..

Alles behalve sexy

Wanneer je nou juist wel in zo'n situatie terechtkomt na het stappen dat hij uit moet, heb je ook een probleem. Dit gaat namelijk net zo moeizaam en het is alles behalve sexy. We raden het dan ook echt af om er een te dragen op een date!

Grote borsten en een jumpsuit gaan niet samen

Heb jij grote borsten? Dan heb je het vast wel gemerkt, geen enkele jumpsuit staat jou nog 'cute'. De bedoeling van een jumpsuit is namelijk dat hij bij je borsten wat losser zit, maar dit is bij jou onmogelijk. Hoe groot je de maat ook pakt, het blijft er ongepast uitzien en de pijpen worden er ook niet beter op..

Anti-zweet

Nog zo'n typische flater van de jumpsuit is het materiaal. De pakjes zien er hartstikke leuk uit, maar ze zijn meestal niet gemaakt van een zweetvriendelijk stofje. Best wel raar voor een kledingstuk dat je juist in de zomer draagt.. op een festival.. wanneer je hartstikke veel zweet! En het ergste is dat je dus ook niks uit kan doen! Desondanks blijven we hem toch gewoon dragen, want ondanks dit allemaal, blijft hij hartstikke leuk.

Terug naar Style tips