Menu
Jouw lifesafer deze zomer: de trenchcoat

Een trenchcoat dragen we vooral in het voorjaar, wanneer het vaak nog erg fris kan zijn. Maar deze zomer kunnen we deze jas maar al te goed gebruiken, aangezien het weer deze vakantie niet te peilen is. Denk je dat je zonder jas naar een feestje kunt gaan, komt er uit het niets een enorme regenbui of begint het ontzettend hard te waaien. En het laatste wat je wilt, is je nieuwe partylook in duigen zien vallen. Deze 'zomer' is de trenchcoat dan ook je allerbeste vriend.

De trenchcoat heeft zijn bestaan aan militaire doeleinden te danken. De waterdichte jas werd al in de Eerste Wereldoorlog gebruikt door Britse en Franse soldaten. Later ontpopte hij zich tot een werkelijke modemusthave die vandaag de dag niet weg te denken is. De trenchcoat is dan ook tijdloos en áltijd in de mode.

De beige en bruine trenchcoats zijn misschien wel het populairst. Deze kleuren passen namelijk altijd bij je outfit. Maar tegenwoordig zijn er ook trenchcoats met patronen, prints en met lichte of juist donkere kleuren. Wij zijn dol op ze allemaal! Bovendien kan de trenchcoat gedragen worden naar iedere gelegenheid en kun je 'm stylen hoe je zelf wilt. Ga voor een nonchalante of stoere look door de trenchcoat open te laten hangen en te combineren met een boyfriend jeans en sneakers. Ga je naar een feestje en heb je een jurkje of rokje aan? Deze blijft beschermd met de trenchcoat die er precies overheen valt!

Redenen genoeg dus om zo snel mogelijk een trenchcoat aan te schaffen! Bekijk hieronder onze favorieten of bekijk snel alle prachtige exemplaren. Zelfs deze Hollandse zomer maak jij onvergetelijk, samen met jouw mooiste trenchcoat!

NOTFOUND

Terug naar Must haves