Home / Blog / Shopping / It's shoppingtime: 18x jasjes onder de €50!

It's shoppingtime: 18x jasjes onder de €50!

Door Soraya - op 21-08-2017 - Update 05-06-2018
It's shoppingtime: 18x jasjes onder de €50!

Jasjes hebben we altijd nodig. Zo ook in de zomer. Na een warme zomerdag zijn de avonden vaak frisser dan je denkt en kan het behoorlijk afkoelen. Bovendien zijn we hier in Nederland ondertussen wel gewend aan natte zomers: Helaas is het niet iedere dag tropisch warm en kun je al snel een jasje gebruiken voor aan te trekken op de fiets. Natuurlijk wil je wel een modieus jasje of jack waarmee je ook op zomerse feestjes fashionable arriveert.

Gisteren bespraken we al in een blog dat de trenchcoat ideaal is voor een regenachtige dag. En van die dagen hebben we er helaas veel deze zomer. Maar ook korte jasjes zijn gemakkelijk aan te trekken en vooral heel stylish! Spijkerjasjes, bomberjacks, leren jasjes, blazers en jacks met patches zijn deze zomer helemaal hot. Of course begrijpen wij dat je niet te veel wilt betalen voor je favoriete jasje en daarom helpen wij je vast een stukje op weg. Hieronder vind je maar liefst 18 jasjes voor minder dan €50 !! Schaf snel de leukste jasjes aan en geniet van de zomer 2017! :)

Onze shopping tips
Geschreven door:
Soraya Soraya

Loves lace. Loopt het liefste in een jurkje of rok. Is gek op tassen, clutches en portemonnees en is altijd op koopjesjacht.

Kledingvergelijker Vind de goedkoopste aanbieder Kleding & prijzen vergelijken Nu vergelijken
Silver filigree earring four hanging coins Dit artikel is helaas niet meer beschikbaar Bekijk hieronder een aantal alternatieven