Menu
​It's a wrap (dress)!

Er is één jurk die werkelijk iedere vrouw goed staat tijdens welke gelegenheid dan ook. Deze jurk laat jouw vrouwelijke vormen perfect uitkomen en is ook ideaal om jouw buikje te verbergen of je taille slanker te laten lijken. Vandaar dat je minstens één zo'n jurk in je kledingkast moet hebben hangen. Om welke jurk het gaat? De wikkeljurk natuurlijk!

Deze wikkeljurk, of wrap dress, zijn er in meerdere varianten. Zo kun je kiezen tussen een mini- en maxi-variant, een wilde print of een rustige kleur, lange mouwen, korte mouwen of mouwloos, gemaakt van katoen of zijde. Bovendien is de wikkeljurk te combineren met allerlei fashion items, om de juiste look voor je gelegenheid te creëren. Draag een colbert en pumps voor een chique look, maar trek je favoriete sneakers aan voor een streetstyle outfit. Hoe je 'm ook draagt, de wrap dress is elegant, sexy, casual en hip. All at once!

Heb je nog geen wrap dress in je kledingkast hangen? Dan is het hoog tijd om er eentje toe te voegen die bij jou past! Hieronder vind je alvast een aantal leuke wikkeljurken uit de shop om je inspiratie te geven. Shop ze goedkoop bij YouStyle. Happy shoppings!

NOTFOUND

Terug naar Must haves