Menu
Italiaanse herenkleding om je stijl een boost te geven

Kleding heb je in eerste instantie nodig om te overleven. Toch gaat de functie van jouw dagelijkse kloffie zoveel verder dan dat. Kleding wordt vaak ingezet voor professionele doeleinden, je kunt ermee verleiden en onder andere slecht weer trotseren en een onvergetelijke indruk achterlaten. De meeste shoppers zijn niet alleen op zoek naar functionaliteit, maar ook dat beetje extra wat hun persoonlijke stijl benadrukt – of hun dag gewoon een beetje goedmaakt. Bij diverse webshops weten ze dat comfort en stijl prima samengaan; en de merken zijn hierop gebaseerd. Als je op zoek bent naar praktische en stijlvolle items, ben je bij YouStyle aan het juiste adres, want wij bieden je een ruim assortiment Italiaanse herenkleding voor een goede prijs. Zeg maar vaarwel tegen al je kledingblunders!

Slim shoppen

Of je het nu leuk vindt of niet, de indruk die anderen van je hebben wordt grotendeels bepaald door wat je draagt. Nu kun je dit als vervelend ervaren, maar je kunt het ook omdraaien: door te investeren in een paar goede items, zeg je iets positiefs over jezelf. Op het werk straal je in de juiste kleren meer geloofwaardigheid en competentie uit. Je zult zien dat mooie kleren je eigenlijk op elk vlak gunstige beïnvloeden.

Herenjassen draag je (zeker in de koude maanden) vaker dan je andere kledingstukken. Het is dus sowieso een goed idee om in een mooi exemplaar te investeren. Dit item behoort tot de herenmode. Eigenlijk kun je je hele garderobe op deze manier benaderen. Een goed T-shirt dat lang meegaat, is waardevoller dan een handvol exemplaren die binnen de kortste keren versleten zijn. Hetzelfde geldt voor mooie jeans, een overhemd – en zo kun je nog wel een tijdje doorgaan. Op de lange termijn bespaar je door zo te shoppen veel geld en bouw je een garderobe op van basics die altijd kunnen. Dat je met jouw goed gekozen kleren een goede indruk achterlaat, is natuurlijk mooi meegenomen.

Softshell jas heren waterdicht - Zwarte Jas - Heren Jas - Maat XL Softshell jas heren waterdicht - Zwarte Jas - Heren Jas - Maat XL v.a. € 49,95.- Bekijk product via bol.com
STOY heren jas - jas padded heren - stepp jas - tussen jas - 39806 - camel - maat 3XL STOY heren jas - jas padded heren - stepp jas - tussen jas - 39806 - camel - maat 3XL v.a. € 179,95.- Bekijk product via bol.com
Heren jas Newport Heren jas Newport v.a. € 130,00.- Bekijk product via bol.com
Heren jas zepelin Heren jas zepelin v.a. € 120,00.- Bekijk product via bol.com

Zeg het met kleding

Stijl is ontzettend belangrijk, en dat bij YouStyle vind je dit. Dat is wel fijn als je op zoek bent naar goede kleding. Het mooiste is natuurlijk als de items die je bij elkaar shopt bij jouw persoonlijkheid en levensstijl passen. Ieder kledingstuk heeft eigenlijk zijn eigen persoonlijkheid, die met die van jou moet matchen. Ben je bijvoorbeeld altijd in beweging? Dan kan een no-nonsense parka iets voor jou zijn. Sta je graag in het middelpunt van de belangstelling (door opvallende designs of kleuren te dragen) of hou je het liever subtiel? Allemaal belangrijke dingen om te overwegen. Kijk ook even in kledingvergelijker – en vergeet niet om in de gaten te houden wanneer de sale begint. Je wilt de beste koopjes natuurlijk niet mislopen!

Columbia  Heren Pantalon Columbia Heren Pantalon v.a. € 40,39.- Bekijk product via bol.com
Pantalon antraciet heren Pantalon antraciet heren v.a. € 37,50.- Bekijk product via bol.com
Meyer Bonn Pantalon Heren Meyer Bonn Pantalon Heren v.a. € 129,95.- Bekijk product via bol.com
Meyer Dublin Pantalon Heren Meyer Dublin Pantalon Heren v.a. € 77,99.- Bekijk product via bol.com

Terug naar Style tips
Geschreven door:
Yara
Yara

Fashion lover pur sang. Leeft in jeans en wordt in de zomer nooit gespot zonder zonnebril. Verzamelt sneakers en tassen.