Menu
Inspiratie voor de leukste Koningsdag looks

Het is bijna zover: morgen en ook vanavond gaan we de vijftigste verjaardag van koning Willem Alexander eens goed vieren! Op deze nationale feestdag staat heel Nederland in het teken van oranje en is het één groot feest in ons land. Natuurlijk wil je – ook in het oranje – stijlvol de straten over. Daarom hebben wij voor jou wat inspiratie voor oranje looks bij elkaar gezet zodat je fashionable dit feestje viert. Have fun!

Ga voor één oranje item

Oranje is een opvallende kleur die niet veel voorkomt in de meeste garderobes. Houd het daarom vrij simpel met je look en ga voor één oranje item zodat je outfit niet too much wordt met deze felle kleur. Combineer bijvoorbeeld een trui, blouse of gave bomber op een jeans en je bent al ready to go. Ook basistinten zoals blauw, nude en legergroen kun je goed met oranje combineren. En natuurlijk doet een oranje jurkje het ook altijd goed, mits het weer het toelaat natuurlijk ;-).

Oranje accessoires

Vind jij oranje toch nét wat te fel en houd je het liever wat rustiger? Dan zijn accessoires de beste manier om je outfit toch een beetje feestelijk te maken. Een oranje sjaaltje, bandana, tasje, zonnebril, nagellak of andere oranje items zijn perfecte accessoires waarmee je je look helemaal afmaakt.

Liever geen oranje?

Oranje is niet de makkelijkste kleur om met je dagelijkse look te combineren, dus het kan best zijn dat je helemaal geen oranje kleding hebt. Toch kun je met wat andere items (die waarschijnlijk wél al gewoon in je kast liggen) een leuke Koningsdag look maken. Combineer een denim jeans met een wit shirt en rood bikerjack et voilà je bent klaar.

Sjaaltje - Oranje - Dames Sjaaltje - Oranje - Dames v.a. € 19,95.- Bekijk product
Dames sjaal oranje Dames sjaal oranje v.a. € 19,94.- Bekijk product
Geruite dames sjaal - Oranje Geruite dames sjaal - Oranje v.a. € 19,94.- Bekijk product
Tulband dames - Multicolor Oranje Tulband dames - Multicolor Oranje v.a. € 14,95.- Bekijk product

Terug naar Style tips