Menu
In het wit door de winter. 12 keer de leukste items!

Je moet het maar durven om in de winter iets wits aan te trekken. Vele vrouwen kiezen er in de winter voor om hun witte kleding in de kast te laten liggen en liever iets donkers aan te trekken. Maar waarom zou je jouw witte top items, die je in de zomer maar al te graag draagt, in de winter niet aan trekken?

Dit is namelijk hartstikke zonde en daarbij kun je jouw hagelwitte kleding op de juiste manier toch door dragen in de winter. Als je dan dé perfecte outfit hebt gevonden kun je deze ook nog eens super mooi vastleggen wanneer je buiten in de sneeuw staat.

Witte kleding is een echte aanrader en heeft een plekje in ons hart gekregen. Het is een modieuze keuze die je maakt maar je kan er ook voor kiezen om voor de rustigere variant te gaan. Je kunt er namelijk ook voor kiezen om één item te dragen dat hagelwit is. Zo kun je bijvoorbeeld voor een witte sweater of trui gaan of een leuke rok dragen. Mocht jij nu liever een stoere witte boot dragen of een sneaker of draag je liever een witte fur coat, het kan allemaal! Met deze witte kledingitems kun jij namelijk eindeloos combineren!

NOTFOUND

Terug naar Must haves