Menu
HOW TO WEAR: tuinbroeken

Het valt niet te ontkennen. Tuinbroeken zijn terug en stijlvoller dan ooit. Ja, de tuinbroek die je in je jeugd hebt gewiegd, is weer cool. Deze keer hoef je echter geen kind te zijn om ze te dragen. Geloof je ons niet? Kijk maar naar je favoriete Hollywoord-sterren. Iedereen, van Kendall Jenner tot Alexa Chung en zelfs Sarah Jessica Parker, is op dit moment in een overall aan het rocken en zien er ook geweldig uit. Dus als je op zoek bent naar een gemakkelijk te dragen outfit die zowel comfortabel als schattig is, dan heb je geluk!

Hoe draag je een tuinbroek?

Op het eerste gezicht lijken tuinbroeken niet moeilijk te stijlen - ze zijn ook praktisch, vergelijkbaar met jumpsuits. Maar na het passen van tien verschillende overhemden en twintig schoenstijlen, slaat de paniek toe en ontstaan er vragen. Is er een manier om een tuinbroek te dragen zonder eruit te zien als een 5-jarige? Of een boer? Of een cartooneske conducteur?

Er zijn echter een aantal dingen waar je rekening mee moet houden voordat je je aankleedt. Als je op zoek bent naar een outfit die verder gaat dan de standaard combinatie van wit T-shirt en sneakers, hebben wij een handvol beproefde outfitidee├źn om je te helpen deze trend te volgen.

Klassieke combi

Laten we eerst beginnen met een klassieke combi: een vintage denim tuinbroek en een crop top, zoals een bandeau top bijvoorbeeld. Of voor de heren, een simpel wit T-shirt! Het losmaken van een kant van je tuinbroek is niet alleen een geweldige manier om te laten zien wat je eronder draagt, maar geeft ook aan hoe cool en chill je bent!

Jassen combi

Het dragen van een lichtgewicht jas in een felle kleur met een denim tuinbroek over een neutrale hoodie kan voor interessante kleurblokkeringen zorgen!

Vintage

Vintage truien van de jaren 80 zijn de beste truien voor vele verschillende redenen. Ze kunnen echt in elke context worden gedragen en passen bij elke outfit. Draag er een onder je wijdste tuinbroek voor een leuke vintage look.

Tuinbroeken: niet alleen voor vrouwen

Net als sandalen en rokken hebben mensen vaak een uitgesproken mening over de vraag of mannen tuinbroeken kunnen dragen. Maar de laatste tijd komt het steeds vaker voor dat mannen een tuinbroek dragen and we are here for it!
Dankzij het feit dat ontwerpers, met name werkkledingmerken en streetwear-labels, al heel lang tuinbroeken produceren, hebben mannen ook genoeg kleuren om van te kiezen. Zwart, blauw, wit, bruin- en zelfs ook pastelkleuren. Zoek een paar dat je leuk vindt en geniet ervan!

Terug naar Style tips