Menu
How to wear the strapless top?

Nog een paar maandjes en het is eindelijk weer zomer! Dit betekend dat de warme truien en broeken plaats kunnen maken voor de wat meer luchtige kleding. Zo is de strapless top ideaal voor de warme zomerdagen. Een strapless top is een top waarbij de nadruk ligt op de blote schouders. Behalve dat dit er erg leuk uitziet worden je schouders er ook nog eens mooi egaal bruin van, wat ook weer mooi meegenomen is! Vele vrouwen vinden dit een moeilijk item om te dragen of te combineren. Wij geven je hieronder een paar handige tips waardoor je deze zomer zeker een strapless top wilt aanschaffen!

Draag een strapless bh

Ten eerste is het het mooist als je onder je strapless top een strapless bh draagt. De strapless top heet niet voor niets een strapless top dus het is de bedoeling dat je geen bh bandjes ziet. Ben je bang dat je strapless top afzakt? Zorg dan dat je een maatje kleiner besteld of dat je een strapless top koopt met een ‘gelly’ randje. Dit randje zorgt er namelijk voor dat de top extra goed op haar plek blijft zitten. Je zou ook nog altijd fashiontape kunnen gebruiken. Deze tape kan worden vastgeplakt op de huid en voorkomt afzakkende topjes!

Wanneer kun je een strapless top dragen?

Je kunt je outfit zo classy of alledaags maken als je zelf wilt. Het ligt er maar net aan hoe je de strapless top combineert. Zo kun je gemakkelijk een festival, chique en casual outfit creëren met de strapless top.

Creëer een festival outfit met de strapless top

Heb je deze zomer een festival gepland staan? Ga dan voor een strapless top! Bij festivals mag je outfit natuurlijk net wat feestelijker zijn als een alledaagse outfit. Kijk allereerst naar wat voor soort strapless top je wilt dragen. Zo kun je gaan voor een normale strapless top maar ook voor een strapless top met aan de ene arm geen mouw en aan de andere arm wel een mouw. Door voor de laatste strapless top te gaan kun je een leuke speelse look creëren. Draag de tops vervolgens op een leuke rok of skort, leuke laarzen eronder en nog een mooie tas erop en je festival outfit is helemaal!

Creëer een chique outfit met de strapless top

Wil je voor een wat chiquere outfit gaan deze zomer, kun je ook gaan voor een strapless top. Combineer de top dan met een lange pantalon met rechte pijpen! Het contrast van de nette broek en de strapless top ziet er namelijk erg leuk uit. Zo zou je als het wat frisser is er ook nog een leuke blazer op kunnen dragen in dezelfde kleur als de pantalon. Ook kun je gaan voor een midi rok. Zo ziet je chiquere outfit er ook gelijk zomers uit! Draag onder beide outfits een mooie hak met een mooie tas en je outfit is helemaal af!

Creëer een casual outfit met de strapless top

Je kunt je strapless top ook gemakkelijk casual dragen! Draag de top dan op een leuke jeans, een short of een leuke rok. Doe er nog een paar leuke sneakers of laarsjes onder en je kunt zo de deur uit. Je zou bij de wat meer casual outfit wel kunnen gaan voor een wat langere strapless top zodat de buik minder goed zichtbaar is. Dit hoeft natuurlijk niet, is maar net waar jij op dat moment zin in hebt!

Terug naar Tips & Tricks