Menu
How to wear the ripped jeans?

De ripped jeans is een bekende jeans die vele vrouwen wel in hun kast hebben liggen. Je hebt ze dan ook in veel verschillende modellen waardoor er voor ieder figuur wel een geschikte ripped jeans tussen zit. In deze blog zullen we de populairste modellen ripped jeans bespreken en vertellen we hoe je ze het beste kunt combineren.

Straight leg ripped jeans

The straight leg rippend jeans is een jeans waarbij, zoals de naam als zegt, de pijpen recht omlaag lopen. Deze jeans is zeer geschikt voor het voor- en najaar en eigenlijk kun je er vrijwel alles op combineren. Wil je ondanks de baggy jeans toch nog je vrouwelijke vormen laten zien, kun je er het beste een strakke top op dragen. Doordat de bovenkant van de broek strakker zit creëer je door de strakke top namelijk meteen een taille. Wil je juist een wat stoerdere outfit creëren? Draag er dan een oversized hoodie of sweatshirt op met wat leuke sneakers eronder. Verder geeft een oversized blazer op de straight leg ripped jeans ook een erg leuk effect!

Mom- en boyfriend ripped jeans

De mom- en boyfriend jeans pakken we even samen omdat deze erg met elkaar te vergelijken zijn. Ook met deze ripped jeans kun je vele kanten uit gaan. Zo zie je vaak dat hier een witte top op wordt gedragen waardoor je gelijk een frisse outfit creëert. Verder geldt ook hier dat je door het dragen van een strakke top meteen je taille accentueert omdat de mom jeans en boyfriend jeans wat losser vallen. Je kunt je outfit zo classy of stoer maken als je zelf wilt. Ga je voor classy? Draag er dan een mooie hak onder! Ga je voor stoer? Draag er dan leuke sneakers of boots onder!

Skinny ripped jeans

De skinny ripped jeans is een model jeans wat al een aantal jaren mee gaat. Een ouder model of niet, nog steeds wordt de skinny ripped jeans door vele gedragen. Doordat de jeans vrij strak zit is het leuk om hier een oversized top op te dragen. Zo creëer je namelijk gelijk evenwicht in je outfit. Door de gaten in de jeans is de jeans vrij stoer en omdat de broek strak om je benen zit wordt dit nog meer geaccentueerd. Wil je je outfit daarom iets minder stoer maken? Draag er dan een oversized blazer op met een paar leuke hakken eronder. Zo is je outfit stoer maar tegelijkertijd ook classy!

Flared ripped jeans

De flared ripped jeans is een jeans waarbij de pijpen onder wijd uitlopen. Eigenlijk kun je deze jeans een beetje vergelijken met de straight leg jeans waarbij de pijpen iets rechter uitlopen. Ook bij deze jeans is het dus leuk om er een strakke top of juist een oversized sweater op te dragen. Een strakke top zal bij deze jeans je taille extra accentueren. Dit omdat de jeans boven strak zit en onder wijd uitloop waardoor je optisch een erg smalle taille creëert.

Terug naar Style tips