Menu
How to wear: een retro t-shirt zonder te lijken op een achtjarige

Vintage geïnspireerde t-shirts, bedrukt met retro printjes duiken overal weer op bij onze favoriete celebs, en ook op social media kun je ze niet meer ontlopen. En ja hoor, gelukkig is dit wél een trend die iedereen kan dragen. Deze trend zal ons zo door het voorjaar heen helpen richting het festival seizoen. Laat je inspireren door de grootste sterren, en ontdek hoe jíj hem het beste kunt stijlen.

How to wear

Het leuke aan deze retro shirts is dat het juist om het experimenteren gaat. We worden weer helemaal terug de tijd ingezogen met deze vintage trend dus kijk eens terug naar wat jij vroeger aan had, en geef dit een lekkere moderne twist! Je kan fully vintage gaan met deze look, en een retro t-shirt combineren met een boyfriend jeans en een stoere sneaker. Maar je kunt hem ook combineren met de fashion van nu. Mix and match dit leuke vintage shirtje eens met een skinny jeans en een stoere bikerboot. De opties zijn oneindig en je kunt het zo gek niet bedenken, echt alles staat bij dit shirt!

TIP: go back to the 70s en combineer hem met een flared broek. Afmaken met een leren jackje en een sportieve sneaker and you're good to go!

Go oversized

Een retro t-shirt ziet er geweldig uit op elke broek. Ga je voor een skinny jeans? Ga dan ook lekker extra oversized met je tee. Hierdoor krijg je de illusie dat je benen dunner lijken, en het shirt komt nog beter tot zijn recht. Combineer je hem met een baggy broek? Ga dan niet al te oversized, voordat je opgeslokt wordt door je eigen outfit.

Terug naar Style tips