Menu
How to wear: de Lammy Coat!

Het wordt tijd om stilletjes aan je leren jasje te vervangen voor een échte winterjas. Iedereen wilt natuurlijk een jas scoren die helemaal on-trend is op dit moment, maar een goede investering die na de winter ook overleeft is ook geen overbodige luxe. Voor iedereen die graag een jas heeft die niet alleen super warm is, maar ook voorzien is van een geweldige kwaliteit, is een lammy coat dé perfecte oplossing!

Onze favoriet!

Deze ultra-warme jas bestaat uit een zachte schapenvacht aan de binnenkant en heeft een leren buitenkant. De materialen zijn gemaakt van duurzame en natuurlijke producten, die tezamen zorgen voor een isolerende werking. Hierdoor kun je met gemak zelfs de koudste wintermaanden trotseren. Als je de jas goed verzorgt met een speciale leerreiniging, heb je lang profijt van jouw aankoop. Dat de lammy coat outfit nog steeds een grote musthave is, bewijst natuurlijk zijn succes.

Voordelen van een lammy coat

Het is wel duidelijk dat de lammy coat een echte eyecatcher is. Maar heeft het nog meer voordelen? Ofcourse! Ten eerste het is een warme jas. Dit zorgt ervoor dat het super comfortabel is om een koude winter te doorstaan. En laten we heel eerlijk zijn, wie wordt er nu niet blij van een comfy én trendy jack? Wij zijn er in ieder geval gek op. Daarnaast is de jas lekker oversized. Ideaal, want niks is fijner dan een wat grotere coat die je bovenlichaam goed warm houdt. En nee, de oversized outfit zorgt absoluut niet voor een ''ik zie eerst de jas en daarna jou'' gevalletje. Gelukkig, want dat is een echte NO-GO! Ook winteraccessoires staan prachtig bij deze winterjas. Je kunt nooit een miskoop doen met een paar zwarte handschoenen, een warme muts en een dikke sjaal. Oftewel: een lammy coat is gemakkelijk te combineren met andere items!

Terug naar Style tips