Menu
How to wear: Bomberjack

In de jaren '90 al een ware trend en nog steeds is het een echte musthave: het bomberjack. Ook dit jaar worden er weer veel celebrity's mee gespot. Het jasje is dan ook ideaal voor zowel een zwoele zomeravond of een regenachtige dag in de herfst. We kennen het bomberjack in allerlei kleuren en soorten, maar dit jaar zien we vooral de geborduurde bloemetjes, prints, teksten en oversized bomberjacks terug. Deze lijken moeilijk te combineren, maar niets is minder waar. Wij vertellen je graag hoe ook jij dit jasje rockt.

Boyfriend jeans

Comfortabel, stoer en een tikkeltje nonchalant is jouw look wanneer je je bomberjack combineert met een toffe boyfriend jeans. Makkelijke sneakers eronder en je hebt de ideale streetstyle outfit gecreëerd!

Lekker girly

Zo'n boyfriend jeans en oversized bomberjack niets voor jou? Combineer een bomberjack in een zachte kleur met schattige bloemetjes of andere borduursels met je favoriete, basic jurkje. Je kunt zelf kiezen of je hieronder sneakers of hakken draagt: maak het zo girly als je zelf wilt!

Ga voor chique

Je bomberjack wordt in één klap prachtig chique wanneer je het als een mantel over je schouders draagt. Draag daarbij een kokerrok of jurkje met high heels en je bent ready to party.

Bekijk hieronder de leukste bomberjacks van dit moment en shop gelijk jouw favoriet! Of bekijk hier de gehele collectie.

Terug naar Trend watch
Geschreven door:
Soraya
Soraya

Loves lace. Loopt het liefste in een jurkje of rok. Is gek op tassen, clutches en portemonnees en is altijd op koopjesjacht.