Menu
How to wear: 5 manieren om sneakers te dragen

Vroeger werden ze vrijwel alleen gedragen tijdens het sporten, maar nu draag je ze werkelijk overal bij: sneakers. Hoe leuk laarsjes ook zijn en hoe sexy we ons ook voelen in een paar hoge hakken, de sneaker laat ons nooit in de steek. Er zijn veel situaties waarbij je de voorkeur aan je comfy sneakers geeft. Maar hoe draag je ze eigenlijk? Wij maakten een 'how to wear' met 5 manieren om sneakers te dragen. Watch & learn!

Denim (deluxe)

Oversized, ripped of high-waist je hebt hem in verschillende soorten en maten: de denim deluxe. Het is geen gewone standaard spijkerbroek, maar een speciale (extra lekker zittende) jeans. Sneakers zijn dé perfecte schoen om onder deze broek te dragen. Je kunt ze natuurlijk ook onder een gewone jeans dragen, want sneakers doen het altijd goed.

Perfect Pantalon

Een pantalon met een goed paar sneakers eronder is een match made in heaven. Het is de perfecte combinatie tussen net en stoer en geeft een speelse uitstraling aan je zakelijke outfit. Combineer je palazzo, culotte of pantalon met een paar sportieve schoenen en laat zien dat je op de hoogte bent van de laatste modetrends.

Happy socks

Waar we normaal onze sokken het liefst zo ver mogelijk in onze schoenen stoppen, mag je ze tegenwoordig aan iedereen laten zien. En denk dan niet aan die standaard sneakersokjes. Nee, ga voor gekke en opvallende sokken die de aandacht trekken zoals stippen, strepen, gekke symbolen en natuurlijk glitter! Ook de fishnet sokjes doen het goed en zijn op dit moment helemaal trending.

Midi rok

Wat een perfecte combinatie; een midi rok tot net op de kuiten met een paar bijpassende sneakers. Voor nu misschien nog iets te koud, maar over een tijdje kun je hem zeker weer uit de kast halen en eindeloos combineren met gave schoenen.

Jurkjes

And last but not least: jurkjes! Draag je favoriete jurkje met een paar sneakers. Het maakt niet uit of het winter, zomer, herfst of lente is. Het kan allemaal. Laat je benen zien en er ontstaat een leuk contrast tussen je vrouwelijke jurk en sportieve schoenen. Het is wel belangrijk dat de jurk en schoenen (2 tegenpolen van elkaar) een samenhangend detail hebben. Dit kan de stijl, het materiaal of de kleur zijn. Een sportieve schoen past bijvoorbeeld minder goed bij een chique jurkje en andersom.

Het is de perfecte look voor als je een dagje gaat winkelen of veel moet lopen en liever geen hakken onder je jurk draagt.

Terug naar Style tips
Geschreven door:
Sharon
Sharon

Houdt van de zomer, maar vindt de herfst leuker qua mode: laagjes! Mix & match met kleuren en materialen. Heeft ruim 80 soorten nagellak.