Menu
How to style: Tube tops

Ze zijn weer helemaal terug van weggeweest, een trend uit de jaren 90: de tube tops. Deze mouwloze topjes zien we in alle kleuren, vormen en materialen terug. Maar hoe draag je zo’n tube top? Dat lees je in dit artikel! Voor een avondje uit of een zomers dagje strand, laat je inspireren!

Leather tube top

Als je op zoek bent naar een leren tube top zul je al snel zien dat deze verkrijgbaar zijn in allerlei kleuren: roze, groen, zwart of blauw niets is te gek. Met een spijkerbroek kun je deze look een beetje verzachten. Maar wist je dat het nu ook helemaal hip is om je leather look top te combineren met een matchende leatherlook pants! Outfit we love!

Everyday look

Of je nu een dagje gaat shoppen, gaat lunchen met vriendinnen of naar school moet. Combineer je tube top met een mooie pantalon, een leuk riempje en maak het af met een destroyed spijkerjasje. Of ga voor een tubetop met een rokje, de ultieme outfit voor op vakantie. Een cropped variant staat ook mooi op een shortje! De topjes zijn eindeloos te combineren!

Tip! Een tube top is ook heel leuk te combineren onder een tuinbroek!

Prints, modellen en kleuren

Het mouwloze topje is verkrijgbaar in honderden verschillende kleuren, modellen en varianten. Zo kun je gaan voor een tube top met een gestructureerde bovenkant voor een avondje uit, draag hem met hakken en een mooie pantalon. Ga je voor een geribbelde tube top? Combineer hem met een mooie jeans en een opvallende tas, de tas ervoor dat je outfit niet te basic wordt.

Tube top combineren met een blazer of vest

Te koud buiten om de top te dragen zonder jas? Draag hem onder je favoriete blazer, ziet er niet alleen mega leuk uit maar ook nog eens formeel voor een speciale gelegenheid. Of ga voor een leren- of spijkerjasje, altijd goed.


Meer inspiratie nodig? Scroll eens door Pinterest dan zien je wel honderden outfits met een tube top voorbij komen.


Terug naar Trend watch