Menu
How to style: nude pumps

De kleur ‘nude’ zien we overal terug, een mix van bruin, oudroze en beige. Ook de pumps in een nude kleurtje zijn helemaal hip. De hakken zijn verkrijgbaar in diverse soorten en maten, maar hoe combineer je zo’n nude pump? Dat vertellen we je in dit artikel!

Voor welke nude tint ga je?

De kleur ‘nude’ is een zachte tint die voorheen bestempeld werd als ‘huidskleur’, maar de term ‘huidskleur’ is natuurlijk voor iedereen anders. Maar inmiddels weten we allemaal dat bij ‘nude’ een huidskleurachtige natureltint bedoeld wordt. Maar hoe combineer je nude hakken?

Een zwarte of witte pump onder je roze jurkje is het nét niet, in plaats daarvan kun je gaan voor een nudekleurige hak. De kleur oogt wat vriendelijker en zachter dan bijvoorbeeld zwart. ‘nude’ is verkrijgbaar in diverse tinten, zo kun je gaan voor een hak met een beige of roze ondertoon. De pumps met beige ondertoon gaan meer richting ‘zandkleur’, deze kleur staat over het algemeen mooi voor vrouwen met een (lichte) getinte huid. Bij vrouwen met een blekere huidskleur oogt een pump met een roze ondertoon vaak wat netter. Bij een donker getinte huidskleur kunnen beide ondertonen prima matchen, daar hangt het grotendeels af van de outfit.

Nude pumps combineren: hoe doe je dat?

Wanneer je een zakelijke meeting hebt op kantoor combineer je je zwarte pak al snel met een paar zwarte hoge hakken. Maar probeer in de zomermaanden eens wat anders, ga voor een nudekleurige hak. Draag je een zwarte pantalon en blazer? Combineer deze dan met een leuk nudekleurige blouse of top en laat de kleur terugkomen in je pumps. We love it!

Onder je favoriete skinny of straight leg jeans kun je gaan voor een mooie nude pump met plateauzool, zo creëer je een casual met chique effect. Maak de outfit af met een mooie top of blouse.

Beige en beigetinten zien we dit voorjaar overal terug, maak je volledig beige outfit af met een mooie naturelkleurige pump. Een leuke kakikleurige jumpsuit of jurk is ook heel goed te combineren met een nudekleurige hak.

Genoeg inspiratie om je nude pumps te combineren met je favoriete fashion items! Nude is het nieuwe zwart en is altijd goed! Wij zijn heel benieuwd hoe jij dit veelzijdige fashion item combineert!

Gabor 42.641.85 dames pumps Gabor 42.641.85 dames pumps v.a. € 94,75.- Bekijk product
Gabor 2.13.82 pumps Gabor 2.13.82 pumps v.a. € 124,95.- Bekijk product
Effen Beige Sjaal Beige Dames Sjaal Beige Sjaal Dames Beige Effen Beige Sjaal Beige Dames Sjaal Beige Sjaal Dames Beige v.a. € 14,95.- Bekijk product
Sjaal Dames Beige Sjaal Dames Beige v.a. € 19,95.- Bekijk product

Terug naar Get the look