Menu
How to style: blazer

De geliefde blazer is hét mode item die iedereen in haar kledingkast zou moeten hebben. Een blazer is tijdloos, elegant en bovenal een fijne basic die je op talloze manieren kunt dragen en combineren. Met de blazer in je garderobe heb je altijd iets om aan te doen. Fantastisch toch? Omdat de blazer zo tijdloos is, is een investering in een kwalitatieve blazer he-le-maal je geld waard. Hij is eindeloos te combineren en gaat seizoenen mee! Op welke manier ga jij je blazer dragen?

De klassieke look – het vrouwenpak

De modieuze en chique look: een blazer gecombineerd met pantalon in dezelfde kleur. Het vrouwenpak verkrijgbaar in allerlei soorten kleuren, materialen en pasvormen. Dit betekent ein-de-loos combineren, yey! Ga jij voor de zakelijke look: het vrouwenpak gecombineerd met hakken en een nette blouse of draag jij deze blazer – pantalon combinatie liever casual en stoer? Combineer het vrouwenpak dan met sneakers en een t-shirt.

Blazer met je favoriete jeans

Wat zit die heerlijk, hè? Je favoriete jeans. Het liefst draag je hem iedere dag. Met een blazer in je kledingkast heb je weer een item in huis waarmee je je favoriete jeans kunt combineren. Een elegante, klassieke blazer staat namelijk fantastisch op een mom jeans. De blazer geeft een chique touch aan je outfit. Ga je voor een casual look? Kies er dan voor om deze outfit te down-dressen door sneakers aan te trekken.

Rock je blazer op een rok

De blazer is eindeloos te combineren, dus de rok mag ook niet in het lijstje ontbreken. Veel modebloggers combineren de blazer met een strakke coltrui en een leren rok. What a look! Je kunt je creativiteit helemaal kwijt tijden het creëren van deze look. Speel eindeloos met kleuren en prints en rock je outfit!

Dress up – Blazer

Today's fashion lesson: alles kan worden omgetoverd tot een jurk; zelfs een blazer! De blazer is meer dan het zakelijke item én het jasje dat je vrouwenpak compleet maakt. Je kunt je oversized boyfriend blazer dragen als jurk of kies voor een model dat speciaal ontworpen is om als jurk te dragen: de blazerdress!

Een blazer is op zoveel manieren te dragen. Het mag wel duidelijk zijn dat een kwalitatieve blazer, de juiste investering waard is. Met de kledingvergelijker van Youstyle betaal je nooit teveel!

Terug naar Style tips
Geschreven door:
Michèl
Michèl

Ik ervaar fashion als een vorm van zelfexpressie. Je individualiteit vinden, definiëren en omarmen. You are what you wear, right?