Menu
Hot & happening: kleur! 

Heb jij je lente- en zomercollectie ook alweer uit je kast getrokken? De zon laat zich -eindelijk! - steeds vaker zien en die gezellige trui en dikke broek mogen weer wat vaker blijven liggen. Met een nieuw seizoen komt een nieuwe garderobe: ben jij er helemaal klaar voor? Lees snel verder, met deze tips ga je gegarandeerd elke dag stralend tegemoet!

Fleur het op

Bloemen in de bloei, een blauwe lucht en een stralende zon. Buiten wordt het weer wat kleurrijker en ook je garderobe krijgt dit seizoen een flinke color-boost! Felle kleuren, color blocking of van top tot teen in een effen zachte kleur: dit voorjaar is niets te gek. Met de nieuwe collectie van TopVintage ga je met een vliegende start het voorjaar tegemoet: hier vind je alles dat je nodig hebt om je zomergarderobe wat op te fleuren!

De kleuren van het voorjaar

Out with the old, in with the new! Die donkere herfst- en winterkleding mag wel weer terug naar een hoekje van je kast, dit nieuwe seizoen draait om kleur! Knalroze, sinaasappel oranje, zachtgeel en ook blauw en groen zijn kleuren die niet mogen ontbreken in je garderobe. Van felgroen tot pastelgroen, marineblauw tot babyblauw: het maakt niet uit welke tint je kiest, met deze kleuren kun je niet fout gaan. Niet zo'n fan van felle kleuren? Geen probleem, dit voorjaar kun je ook met natuurkleuren aan de slag. Wit, bruin en nude tinten zijn helemaal hot and happening!

Mix & match

Creëer een look met verschillende tinten blauw of voeg contrast toe aan je outfit met een flinke portie color blocking. Liever geen hele look in een felle kleur? Voeg dan een kleurrijke accessoire toe aan je outfit en je bent ready to go!

Wat deze kleurrijke trend misschien wel nóg leuker maakt, zijn de prints en patronen waarmee je je outfit kan samenstellen. Kies als basis een gestreept shirt, een blouse met abstracte print of een heerlijke bloemige seventies broek en combineer erop los met die leuke kleurtjes!

Jurken en jumpsuits

Een dag niet nadenken over je outfit en er toch op en top trendy uitzien? Hou dan een paar plekjes vrij in je garderobe voor een aantal zomerse jurken en jumpsuits. Er is maar één key element dat je hoeft te onthouden: kleur! Een hippe blauw met wit gestreepte midi-jurk, korte gele jumpsuit of groene jurk met romantische bloemenprint. Maak je look af met leuke accessoires en je kan stralend de dag tegemoet!

Terug naar Trend watch
Geschreven door:
Gastblogger
Gastblogger

YouStyle is een mode platform waar ook ruimte is voor externe schrijvers. Wil jij de mogelijkheid om trends, ontwikkelingen of andere leuke fashion-gerelateerde zaken via ons blog te bespreken? Neem dan contact op voor de mogelijkheden!.