Menu
Geschreven door:
Gastblogger
Gastblogger

YouStyle is een mode platform waar ook ruimte is voor externe schrijvers. Wil jij de mogelijkheid om trends, ontwikkelingen of andere leuke fashion-gerelateerde zaken via ons blog te bespreken? Neem dan contact op voor de mogelijkheden!.

Hoe zorg je voor een chique outfit zonder te veel geld betalen

Iedereen wil natuurlijk elke dag goed voor de dag komen. Wanneer je weinig budget hebt, dan kan het lastig zijn om een chique outfit uit te kiezen. Een stijlvolle en elegante uitstraling gaat vaak gepaard met dure kledingstukken en merken. Echter, hoeft dit niet altijd het geval te zijn. Het kan namelijk ook dat je een classy upgrade kunt doen in je kleerkast zonder hier veel geld voor kwijt te zijn. Ben je benieuwd hoe je dat het beste kunt doen? We vertellen het hier.

Neutrale en tijdloze kleuren

Neutrale kleuren doen het bij iedereen goed. Koop hakken voor elke aangelegenheid in verschillende neutrale kleuren zoals beige, wit, zwart, grijs, marineblauw of nude. Deze kleuren stralen namelij elegantie uit. Het maakt niet uit waar je deze kleding haalt, deze kleurencombinatie geeft een chique outfit. Neutrale kleuren zijn daarbij ook vaak tijdloos. Kies klassiekers als prachtige kledingstukken. Deze basics zijn gemakkelijk te combineren. Zo heb je niet elke ochtend als je voor de kast staat een kleerkast crisis. Vaak gaan deze basics ook een langere tijd mee en gaan ze niet snel uit de mode. Je hebt dan een langere periode plezier van je kleding.

Koop de juiste maat

De kleding moet natuurlijk wel goed aansluiten op je lichaam. Er zijn veel verschillende kledingmaten en daarbij kan kleding ook anders zitten. Pas de kleding altijd goed voordat je de kleding gaat dragen. Het is namelijk zonde wanneer de maat uiteindelijk toch niet goed blijkt te zijn. Laat je kleding inkorten of innemen wanneer je het kledingstuk graag wilt kopen, maar het niet perfect aansluit. Ga daarbij altijd voor kwaliteit en koop liever minder kleding dan slechte kwaliteit. Het is namelijk zonde wanneer je kledingstukken koopt, die je uiteindelijk niet draagt. Dit geld kun je dan beter sparen voor exemplaren die goed aansluiten op een chique stijl en misschien wat duurder zijn. Het is namelijk ook zonde wanneer een exemplaar snel kapot gaat of het in de was niet overleeft.

Houd je kleding schoon en gestreken

Vlekken in kleding zijn natuurlijk een no-go. Het maakt kleding namelijk meteen slordig. Zorg ervoor dat je voorzichtig bent met je kleding. Houd het altijd schoon en gestreken. Daardoor heb je automatisch een luxere uitstraling. Loshangende draden of knopen kunnen ook een slordige indruk achterlaten. Zorg ervoor dat je altijd de kleding goed controleert voordat je de deur uitgaat.

Volg deze tips op om een chique outfit te realiseren zonder veel geld kwijt te zien. Wist je dat schoenen ook al veel kunnen betekenen? Op hakken in de zomer zorgt meteen voor meer klasse.

Broche Hoge Hakken Broche Hoge Hakken v.a. € 8,99.- Bekijk product
Akyol - ik hou van hakken ketting - Moeder - leuk kado voor iemand die van hakken houd - hakken - schoenen Akyol - ik hou van hakken ketting - Moeder - leuk kado voor iemand die van hakken houd - hakken - schoenen v.a. € 7,95.- Bekijk product
Akyol - ik hou van hakken sleutelhanger hartvorm - Moeder - leuk kado voor iemand die van hakken houd - hakken - schoenen Akyol - ik hou van hakken sleutelhanger hartvorm - Moeder - leuk kado voor iemand die van hakken houd - hakken - schoenen v.a. € 7,95.- Bekijk product
Akyol - Hoge hakken Sleutelhanger - Hakken - Schoenen - Schoen - Leuk kado voor iemand die van hakken houd - 2,5 x 2,5 CM Akyol - Hoge hakken Sleutelhanger - Hakken - Schoenen - Schoen - Leuk kado voor iemand die van hakken houd - 2,5 x 2,5 CM v.a. € 7,95.- Bekijk product

Terug naar Shopping