Menu
Hoe style jij je cargobroek?

Of je nu een cargobroek voor heren of een cargobroek voor dames zoekt, cargobroeken zijn altijd een goed idee. Elke stijl kun je prachtig maken met een cargobroek. Ze zijn natuurlijk erg stoer, maar met een blazer of een overhemd staat deze broek opeens heel chique. En als je gaat wandelen of in de tuin gaat werken, is het natuurlijk ook altijd handig om een cargobroek in de kast te hebben hangen. Dus, dames en heren: hoe combineer je deze handige broek?

Cargobroek dames combineren

Een cargobroek voor dames kan verschillende stijlen en kleuren hebben. Je kunt voor wat variatie bijvoorbeeld voor een klassieke cargobroek met legerprint gaan. Deze kun je ook in verschillende kleuren krijgen, zoals in het roze. Het is dan alleen geen camouflagebroek meer.

Voor vrouwen zijn cargobroeken echt een uitkomst. Wij kennen natuurlijk allemaal de veel te kleine zakken in broeken. Soms hebben broeken zelfs helemaal geen zakken! Maar deze cargobroeken hebben handige, grote zakken. Hierdoor zijn ze perfect voor werken in de tuin of rondom het huis. Combineer deze stoere broek dus met een simpel t-shirt en sneakers. Zo kun jij er tegenaan. Jouw kleren houden jou vandaag niet tegen, wat je plan ook is!

Ga je stappen? Dan zou het handig zijn om niet de hele avond je tasje mee te moeten slepen. Met de diepe zakken van cargobroeken dans jij de avond zonder zorgen weg. Je combineert jouw cargobroek voor dames dan met hoge sandalen of blinkende instappers. Voor een casual look kun je voor een loshangend t-shirt gaan. Of ga voor een sexy look met een lage decolleté.

Voor het werk is een cargobroek ook geschikt. Ga dan voor een broek met een neutrale kleur en draag er een passende blazer over. Met een leuk blousje en chique schoenen maak jij je outfit helemaal af. Jij voelt je comfortabel en stoer terwijl je er toch professioneel uitziet. En je spullen bewaar je gewoon in je broekzakken. Hoe handig is dat?

Cargobroek heren combineren

Heren, jullie kunnen natuurlijk ook een cargobroek dragen voor alle gelegenheden. Cargobroeken voor heren hebben vaak een beige kleur en diepe zakken die ver opgestikt zijn. Ook voor heren zijn cargobroeken ideaal voor werken en wandelen, door de grote broekzakken en de comfortabele fit.

Voor een casual en coole look draag jij een cargobroek voor heren met een neutraal t-shirt en sneakers. Jij ziet er stoer uit terwijl je eindelijk de garage opruimt of met de hond wandelt. En ga je hard aan het werk? Met een oud t-shirt en werkschoenen maak jij een fijne outfit waarin je je vrij kunt bewegen.

Wil jij deze heerlijke broek ook aan naar het werk of op een date? Ga dan voor een slimfit cargobroek met nette schoenen en een overhemd. Je combineert stoer met net voor een professionele look.

In de winter kun je ook prima cargobroeken dragen. Ga dan voor een mooie lichte kleur en een gebreide trui. Met een foute kersttrui staat de cargobroek voor heren natuurlijk ook heel leuk!


Je kunt dus ontzettend veel met cargobroeken. Met andere schoenen en een andere top maak je opeens een heel nieuwe look die perfect is voor elke gelegenheid. Heb jij al een cargobroek in je kledingkast hangen?

Terug naar Style tips