Menu
Hoe kies je de perfecte handtas?

Handtassen voor dames worden gezien als een mode statement. Met deze stijlvolle tassen hebben vrouwen altijd hun belangrijke spullen bij de hand. Ze kunnen gemakkelijk hun geld, portemonnee, cosmetica en vele andere waardevolle spullen die ze dagelijks nodig hebben, bewaren. Het is belangrijk op te merken dat deze handtassen worden gebruikt voor het dragen van dagelijkse spullen, maar ook gebruikt worden als mode statement voor dames. Daarom is het van groot belang dat je de juiste handtas kiest. In deze blog helpen we je op weg door je vier dingen te geven waar je op moet letten bij het kiezen van de perfecte handtas.

Kies een tas van hoge kwaliteit

Bij het zoeken naar die perfecte luxe designertas is het cruciaal om te zoeken naar kwaliteit. Koop de beste kwaliteit die je kunt, deze tas zul je overal waar je naartoe gaat met je meenemen. In tegenstelling tot een statement jurk die misschien moeilijk opnieuw te dragen is, is een handtas iets dat opnieuw kan worden gedragen.

Stijl

Er zijn tegenwoordig zoveel soorten tassen in omloop, maar de belangrijkste vraag is: wat voor tas heb je nodig? Als je een tas voor lange tijd gaat dragen en heb je beide armen nodig, kies dan voor een cross-body tas, of een schoudertas met en een extra langere riem die je over je schouder doet. Als je gewoon van A naar B gaat, zou een tas met normale handvatten prima moeten zijn. Denk goed na over waar je de tas voor gaat gebruiken en koop hem niet alleen omdat hij er mooi uitziet.

Kies een neutrale kleur

Ga altijd voor beige, grijs of zwart als je investeert in een tas. Dit zijn klassieke en veelzijdige kleuren die met bijna alle andere kleuren uit je outfit kunnen worden gecombineerd. Van jeans en een tank tot een kleine zwarte jurk, een neutrale handtas kan zoveel verschillende stijlen en stukken aanvullen.

Kies de juiste grootte

Welke essentiële artikelen heb je altijd nodig die in je tas moeten passen? Alleen je telefoon, portemonnee en sleutels? Ga dan voor een kleine tas, je zult genieten van de vrijheid om je hele leven niet met je mee te hoeven dragen! Als je ook een zonnebril, cruciale make-up, een notitieboekje en parfum in je tas wilt kunnen houden, moet het groter worden. Ga voor een draagtas met een vak aan de binnenkant voor je belangrijke spullen die je daarna makkelijk terug kunt vinden.

Terug naar Tips & Tricks