Menu
Hoe jij het ideale topje voor de zomer uitzoekt

Tops kun je bijna in iedere winkel wel kopen maar hoe zoek én vind je nu de juiste top. Past de top die je wilt kopen wel bij jou en waar moet je op letten wanneer je een top wilt kopen? Allereerst moet je weten dat de juiste top ervoor zorgt dat je er goed uitziet. Heb je bijvoorbeeld een slank bovenlichaam maar wel iets bredere heupen, zorg er dan voor dat de focus ligt op het bovenlichaam. Je topje mag dan niet op het zwaarste of breedste deel van je lichaam eindigen. Kies voor een wat rechter model waarbij de focus ligt bij de schouders en de hals. Bij de tops van Moscow kun je kiezen voor een top met schouderbandjes en knoopjes aan de voorkant. De bandjes zijn verstelbaar waardoor je de lengte nog een klein beetje kunt aanpassen. Je vindt deze top op moscowdesigh.nl.

Een goede top doet wonderen voor je figuur

Het dragen van de juiste top draagt ertoe bij dat je figuur beter uitkomt en jij voelt je daardoor beter. Maar hoe weet je nu of een top goed is voor jou? Welke top past er het beste bij jouw figuur. Zorg er in elk geval voor dat de tops die je koopt gemaakt zijn van hoogwaardige en natuurlijke materialen, zoals wol, katoen, linnen of zijde. Door te kiezen voor natuurlijke materialen zorg je voor een hoger draagcomfort. Kies een top die wat stoerder is wanneer je wat voller bent. Zoek naar een top met een vrouwelijke uitstraling als je van boven wat slanker bent. We hebben het net gehad over dames met een slank bovenlichaam die wat bredere heupen hebben. Zij kunnen goedkiezen voor een top mét print ben je wat slanker dan zijn subtiele kleuren een optie.

Koop een top naar je eigen smaak, maar wel één die bij jouw figuur past

Tops voor dames zijn verkrijgbaar in alle maten en soorten. Meet vooraf de borstomvang en de tailleomtrek. Deze maten moeten dan corresponderen met de maten die staan in de maattabel. Zo weet je zeker dat jouw top goed past. Wil je géén kort model omdat jezelf vindt dat dit niet bij je past? Moscow tops zijn ook te koop in lange modellen. Je weet zelf wel wat de plus- of minpunten zijn van jouw figuur. Accentueer de pluspunten. Kies voor een A-lijn top wanneer je een slanke wat langere hals of een mooie schouderpartij hebt. Een getailleerd model is goed voor dames die hun taille willen accentueren. Maar wist je dat een getailleerde top ook goed staat bij vrouwen met brede heupen, met een vollere boezem of bij vrouwen die een wat rechter figuur hebben?

Ken je eigen lichaamstype

Wanneer het om mode gaat, is het belangrijk je eigen lichaamstype te (her)kennen. Grofweg gezegd bestaan er vier lichaamstypen bij een vrouw. Het appel-figuur, het peer-figuur, het zandloper-figuur en het plank-figuur.

  • Het appel figuur; mooie slanke benen, volle borsten maar ook een buikje. Tops met een A-lijn staan of met een v-lijn zijn perfect
  • Het peer figuur; brede heupen, dijen en bovenbenen, ronde billen en een slank bovenlijf. Draag tops met prints of in opvallende kleuren tot net boven je heupen. Benadruk je taille met een ceintuur.
  • Het zandloper figuur; schouders en heupen zijn ongeveer even breed, een smalle taille en dunne bovenbenen. Benadruk je taille met een nauwsluitende top eventueel voorzien van een ceintuur.
  • Het plank figuur; schouders, taille en heupen zijn even breed, dunne benen, platte borsten en billen. Benadruk hierbij je taille bijvoorbeeld door een strakke top met een ceintuur te dragen.
Terug naar Advertorial