Menu
Hoe draag je een transparante blouse?

Een transparante blouse, ook wel mesh top genoemd, is een erg bijzonder kledingstuk. In tegenstelling tot de doorschijnende blouse, is deze top helemaal transparant. Je kunt hem erg feestelijk, stoer, sexy en zelf professioneel dragen. Maar hoe dan? Wij zetten de beste fashion tips voor transparante blouses voor jou op een rij.

Wat draag je onder je mesh top?

Jouw mesh top is dus helemaal doorschijnend. Wat kun je er nou onder dragen? Maak niet de fout om er maar wat onder te dragen zodat je transparante blouse draagbaar is. Dan voegt de blouse geen waarde toe. Je kunt de blouse prachtig combineren op een manier dat je blouse een prachtige toevoeging is aan je look.

Crop top of bandeautop

Onder jouw transparante blouse kun je een crop top of een bandeautop dragen. Allebei zorgen ze voor een net iets andere look. Met een neutrale combinatie, zoals een zwarte bandeautop met een zwarte mesh top, kun je nog alle kanten op.

Sexy of casual met een bh

Met een bh onder je transparante blouse kun je ook verschillende looks maken. Ga je voor een casual style? Draag dan een mooie, maar neutrale sport bh onder je transparante blouse. Of ga voor een sexy partylook met een mooie effen bh.

Tanktop: ogen op jouw transparante blouse

Je kan natuurlijk ook een tank top onder je mesh top dragen. Op die manier kun je de look maken waar je voor gaat, of het nu stoer, sexy of lieflijk is, zonder jezelf te veel bloot te geven. Met een tanktop in dezelfde kleur als je mesh top, gaat alle aandacht naar jouw bijzondere transparante blouse.

Wat draag je met je transparante blouse?

Oké, je weet wat je onder je transparante blouse kunt dragen. Maar hoe maak je de look dan compleet? Dat ligt er maar net aan welke stijl je voor gaat. De transparante blouse is namelijk enorm universeel. Daarom is dit kledingstuk ook zo leuk: je kunt elke look maken die je maar wil.

Professioneel met een mesh top

Een zwarte meshtop met een gekleurde blazer is een mooie en professionele manier om je transparante blouse te combineren. Onder je transparante blouse draag je een tanktop of een bandeautop in dezelfde kleur als je mesh top.

Stoer met een spijkerbroek

Met een spijkerbroek onder je mesh top kun je eigenlijk elke stijl creëren. Maar met een bandeautop, crop top of tanktop onder je donkere transparante blouse maak je een stoere look met een spijkerbroek en laarsjes.

Party time met een leuke mesh top

Ga jij naar een feestje? Jij hebt de meeste bijzondere outfit met een transparante blouse. Hoe dan? Met je blouse zelf! Draag een blouse met een leuke print of met opgenaaide bloemetjes voor een feestelijke en speelse look. Je kunt een neutrale top onder je mesh top dragen, maar je kan natuurlijk ook voor een leuk kleurtje kiezen.

Sexy met een rok

Ga jij voor een sexy style? Draag dan een mooie bh onder je mesh top en een (faux) leren rok of een kokerrok onder je top. Perfect voor een avondje uit of voor een avondje in ;)

Terug naar Style tips