Menu
 Hippe modetrends voor de zomer 2022

De zomer komt eraan en we kunnen onze truien weer langzaam opbergen. Maar wat zijn de lente- en zomertrends van 2022? Dat hebben we voor je uitgezocht! Van het combineren van oranje met roze tot doorschijnende mesh kleding, de ene outfit nog opvallender dan de andere. Dit voorjaar mag je all out gaan! Wij hebben de trends voor je op een rijtje gezet.

Colorblocking

Dé voorjaarstrend van 2022: colorblocking. Bij deze trend worden verschillende kleur blokken gebruikt in je kleding, vaak zijn dit tegengestelde kleuren. Bijvoorbeeld een groene broek met een rode top. Of ga voor een fuchsia rokje met een oranje blouse. Niets is te gek, bijna alles kan zolang het kleurcontrast maar groot is!

Minirok

Het ene rokje nog korter dan de ander, dat gaan we dit voorjaar veel terug zien! De minirok is de nieuwste zomertrend. We zullen de rokjes terugzien in vele soorten en maten, een effen rokje, een spijkerrokje of een rokje met plooien. Combineer het met een blazer, een basic T-shirt of ga voor een knit trui als het afkoelt in de avond.

Strepen

Strepen zullen we dit voorjaar overal terug zien! Horizontaal, diagonaal of verticaal het maakt allemaal niet uit! Ga je voor een gestreepte flared met een effen topje of ga je voor een volledig gestreept pak? Deze zomer kun je all out gaan!

All white

De kleur wit zullen we dit voorjaar overal terugzien! Van je jasje, tot je blouse tot je rokje de volledige outfit mag wit zijn! Wanneer je wat onhandig bent is het misschien verstandig om deze trend dit voorjaar toch maar over te slaan...

Leren jasje

Ben je nog aan het twijfelen wat voor jasje je gaat dragen dit voorjaar? Dan hebben wij het antwoord je: ga voor een biker jacket. Dit jasje kan niet missen uit deze lijst! Dit jasje zullen we net als vorig jaar overal terug zien. Ga jij voor een nieuw jasje of ga je voor een vintage look?

Mesh

Ook deze trend mag niet missen uit deze lijst! Mesh of doorschijnende items zagen we tijdens de fashion week overal terug. We verwachten deze dus ook veel te gaan zien in het straatbeeld deze zomer. Van jurken tot aan topjes, het materiaal zorgt vaak voor een sexy effect. Vind je een mesh top met enkel een bh te heftig? Combineer hem dan met een topje, zo bedek je je lichaam net iets meer.

Je garderobe summer ready maken met puurpastelle.nl

Direct de nieuwste modetrends shoppen? Neem eens een kijkje op puurpastelle.nl. Met merken als onder andere VILA, YAYA, Geisha en Fabienne Chapot vind je hier gegarandeerd jouw nieuwe favoriete zomeritems. Laat de zon maar komen!



Terug naar Trend watch