Home / Blog / Trend watch / Hiking boots: dé schoenentrend van dit najaar

Hiking boots: dé schoenentrend van dit najaar

Door Dayenne - op 11-10-2017 - Update 11-10-2017
Hiking boots: dé schoenentrend van dit najaar

Toen ik deze trend tegenkwam, moest ik toch wel even twee keer nadenken. Ik zag namelijk bij meerdere designers dat ze schoenen hadden ontworpen met een knipoog naar de wandelschoen. Deze is natuurlijk wel hipper gemaakt waardoor jij er helemaal trendy bijloopt dit seizoen!

Net een beetje extra

Iedereen kent de stoere biker boots wel die we ongeveer overal mee weten te combineren. Of het nu een jurkje is of een skinny jeans met een gaaf shirt, jij kan er helemaal je persoonlijke draai aan geven. Maar stel je wilt je outfit een nog stoerdere boost geven, hoe doe je dit dan? Juist! Met een gave hiking boot. Zo'n hiking boot is dan ook perfect voor dames die houden van stoere sneakers.

Deze schoenen kun je naast je flinke wandeling ook gewoon stoer dragen onder je outfit. Je hebt dan ook nog het voordeel dat je een goede steun krijgt en dat de schoen een goede grip heeft met de grond. Ideaal!

Hoe combineer je de hiking boot?

Jij vraagt je natuurlijk nu af hoe je deze stoere schoen nu gaat combineren met je kleding. Geen zorgen, hier wordt even haarfijn uitgelegd hoe je deze boot goed kunt combineren! Het is namelijk erg leuk om te spelen met verschillende contrasten en daarom hoeven je stoere boots niet perse afgestemd te zijn met je outfit. Je maakt het juist leuk door de stoere boot onder een lekker vrouwelijke outfit te combineren. Dit doe je bijvoorbeeld door de schoenen te combineren onder je favoriete rokje van dit najaar. Door een jurk met een A-lijn te kiezen valt de schoen nog meer op!

Keuze uit vele verschillende soorten

Nu deze trend erg populair is, vind je vele verschillende soorten hiking boots. Zo kun je kiezen voor hiking boots met een kleurtje of juist gaan voor een hiking boot met een basic kleurtje zodat je hem gemakkelijk kunt mixen en matchen met verschillende outfits. Het is maar helemaal wat jij graag wilt!

Onze shopping tips
Geschreven door:
Dayenne Dayenne

Houdt van casual. Is daarnaast gek op sporten, shoppen en heeft een kleine sneakerverslaving..

Kledingvergelijker Vind de goedkoopste aanbieder Kleding & prijzen vergelijken Nu vergelijken
Silver filigree earring four hanging coins Dit artikel is helaas niet meer beschikbaar Bekijk hieronder een aantal alternatieven