Menu
Geschreven door:
Gastblogger
Gastblogger

YouStyle is een mode platform waar ook ruimte is voor externe schrijvers. Wil jij de mogelijkheid om trends, ontwikkelingen of andere leuke fashion-gerelateerde zaken via ons blog te bespreken? Neem dan contact op voor de mogelijkheden!.

Hier moet je aan denken bij het boeken van een fashion trip

Als groot fan van mode staat een fashion trip naar één van de mode hoofdsteden waarschijnlijk hoog op je bucketlist. Of je nu naar Milaan, Parijs of New York gaat, er zijn een aantal dingen die je moet regelen en overwegen wanneer je je trip boekt. Van de accommodatie tot een Univé reisverzekering en van budgetteren tot de documentatie van je reis.

Boek je reis

Het boeken van je reis begint bij het doen van een goed onderzoek. Vraag jezelf welke stad of welk land je graag wilt bezoeken en verdiep je in de modescene op deze plek. Zijn er fashion gerelateerde evenementen op deze locatie? Modemusea? Nadat je een plek hebt gekozen is het slim om je reisdata zorgvuldig te kiezen. Houd ook hier weer rekening met bepaalde evenementen, maar ook met het seizoen, zodat je de juiste kleding mee kunt nemen. 

Neem het zekere voor het onzekere

Het boeken van een reis is fantastisch. Hartstikke leuk om iets te hebben om naar vooruit te kijken. Echter is het ook zo dat er altijd iets kan gebeuren waardoor je reis in de soep loopt. Het is daarom aan te raden om niet een alleen een reisverzekering af te sluiten, maar ook een annuleringsverzekering bij Univé. Met deze verzekeringen kun je met een stuk minder stress op reis.  

Maak een budget

De meeste grote modesteden zijn nogal prijzig, net als de mode die er te vinden is. Stel daarom een budget op dat past bij jouw reis en bijbehorende planning. Houd rekening met je accommodatie, het eten, de prijs van de mode en natuurlijk ook met de extra activiteiten die je wilt ondernemen. Bezoek jij een modeshow of ben je van plan de winkels op de Champs-Élysées te bezoeken? Neem dit mee in je budget! 

Geniet van je reis

Het allerbelangrijkste wat je kunt doen is natuurlijk genieten van je reis. Vergeet ook zeker niet om foto’s te maken van alle mooie modestukken die je ziet en alle mensen die je ontmoet met dezelfde hobby. Maak ook zeker foto's van je outfits. Tijdens het reizen is het moeilijk om je hele kledingkast mee te nemen. Maak daarom meerdere outfits met enkele kledingstukken. Hoe leuk is het om deze foto’s jaren na je trip terug te zien! 

Een fashion trip naar een stad als Milaan of Parijs is voor elke modeliefhebber de ultieme onvergetelijke ervaring. Kies een locatie en een accommodatie en struin binnen de kortste keren door de mooiste straten waar je kunt genieten van prachtige kledingstukken. Pak je koffers snel in! 

Voyagoux® Koffer - ABS koffer - L - Koffer - Trolley koffer - 115L - Donkerblauw Voyagoux® Koffer - ABS koffer - L - Koffer - Trolley koffer - 115L - Donkerblauw v.a. € 94,95.- Bekijk product
Koffer Trolleys harde koffer 100% PP, roze, koffer Koffer Trolleys harde koffer 100% PP, roze, koffer v.a. € 149,00.- Bekijk product
HamKing Transport Koffer Large - Plukschuim - Waterdicht - Survival koffer - Noodkoffer - Schuimstof - BHV koffer - Foto Koffer - Outdoor koffer HamKing Transport Koffer Large - Plukschuim - Waterdicht - Survival koffer - Noodkoffer - Schuimstof - BHV koffer - Foto Koffer - Outdoor koffer v.a. € 104,95.- Bekijk product
Woed Cap Carrier - Koffer - Vakantie koffer - Petten koffer - Handbagage Woed Cap Carrier - Koffer - Vakantie koffer - Petten koffer - Handbagage v.a. € 40,90.- Bekijk product

Terug naar Tips & Tricks