Menu
Het is weer tijd voor Black Friday!

Het is weer vrijdag en niet zo maar een vrijdag. We gaan vandaag weer met zijn allen massaal op zoek naar de beste koopjes tijdens Black Friday. Vele winkels bieden dan kortingen of acties aan en we begrijpen dat je misschien niet precies weet waar je moet beginnen. Wij geven je in deze blog daarom een aantal handige en fijne kortingen zodat jij direct weet waar je goed kunt shoppen!

De beste Black Friday deals

Door onze fashion vergelijker hebben we natuurlijk ook een aantal winkels die een paar fijne kortingen aanbieden. Zo zijn er ook Black Friday deals die je absoluut niet mag missen. Wij hebben daarom een aantal van de beste deals voor je gecategoriseerd en op een rijtje gezet.

ASOS

Vandaag kunnen de echte modeliefhebbers hun hart ophalen. Er zijn namelijk een groot aantal winkelketens en kledingaanbieders die kortingen aanbieden.

Je kunt bijvoorbeeld bij ASOS genieten van een fijne korting. Van donderdag 22 november tot dinsdag 27 november kun je gebruik maken van 20% korting op de gehele collectie. Dit geldt dus ook voor de Sale artikelen! Gebruik de code HELLO20 voor een fijne korting. Waar wacht je op? Begin hier met shoppen.

Naast de ASOS zijn er natuurlijk ook andere aanbieders die een fijne korting voor je klaar hebben liggen.

Selected

Selected heeft namelijk ook een fijne korting voor je klaarliggen. Jij kan namelijk op 23 november gebruik maken van 25% korting op de gehele collectie! Wie wilt dat nu niet? Shop hier je nieuwe outfit voor een fijn prijsje!

Ulla Popken

Daarnaast kun je ook bij Ulla Popken goed shoppen vrijdag. Zij hebben namelijk ook een aantal fijne kortingen die ze voor jou aanbieden. Jij kan van 22 november tot 26 november 20% korting ontvangen waarbij er geen minimum bedrag is. Door de code 1891 te gebruiken shop je al met deze korting. Waar wacht je op? Shop nu bij Ulla Popken.

Noisy May

Als laatste hebben we de winkel Noisy May. Zij bieden stoere dameskleding aan waar een urban draai aan is gegeven. Zij hebben als Black Friday korting 20% op de hele collectie. Naast Black Friday hebben ze ook dat weekend nog een fijne aanbieding. De zaterdag en zondag kun jij nog gebruik maken van 20% korting op geselecteerde items die in de Sale zijn. Shop hier al je kleding van Noisy May.

Brunotti

Niet alleen de echte kledingliefhebbers kunnen hun hart ophalen vrijdag. De sporters kunnen namelijk ook genieten van een aantal fijne kortingen of aanbiedingen. Ben jij zo'n sporter, wil je er liever sportief uitzien of ben jij nog op zoek naar de beste skibroek of skipak? Dan kun jij tot 28 november gebruik maken van een hele fijne korting. Bij Brunotti krijg je namelijk een korting die op kan lopen tot wel 50%!

Spartoo

Bij Spartoo weten ze ook wat een goede deal is. Zo kun je tot maar liefst 55% korting krijgen op je aankoop. Er is namelijk sale met kortingen oplopend tot 50% en daarbij kun je met de code CYBER5 nog eens 5% extra korting krijgen. Check dus zeker het uitgebreide schoenenaanbod van Spartoo en voorzie jezelf deze winter nog van een paar warme schoenen of laarzen.

Garcia

Modemerk Garcia is ook niet vies van wat korting. Je ontvangt namelijk 25% korting op de gehele collectie met de code blackfriday. Zo kun jij nog even snel wat leuks shoppen voor Kerst of de winter, en dat voor een minimaal prijsje!

Terug naar Shopping
Geschreven door:
Dayenne
Dayenne

Houdt van casual. Is daarnaast gek op sporten, shoppen en heeft een kleine sneakerverslaving..