Menu
Glitter top: ideaal voor de feestdagen!

Hoewel we dit jaar wat meer thuis zullen zitten tijdens de feestdagen, hoeft dit niet te betekenen dat je niet kan uitpakken met je outfit! Trek je glitter top maar weer uit de kast en dof je nog eens lekker op. Maak je feestoutfit compleet met bijpassende accessoires. Hoe je de glitter top het beste kan dragen voor verschillende gelegenheden lees je hier!

Glitter tops in diverse kleuren

Heb je al allemaal feestjes gepland staan en heb je zin om flink uit te pakken? Denk eens aan een opvallende glitter op! Er bestaan talloze glitter tops in uiteenlopende kleuren, materialen, vormen en maten. Zo hoef je niet altijd een zwarte glitter top te kiezen, maar kan je ook eens voor een rode glitter top of een zilveren glitter top kunnen gaan. Bovendien kun je kiezen voor een glitter top gemaakt van verschillende materialen zoals van pailletten, lurex of andere materialen die je laten stralen! Ook de mogelijke vormen zijn eindeloos. Ga je voor een romantische look met een hartvormige glitter top? Of ga je toch voor een sexy lookje met een V-hals glitter top? Twijfel je hoe je je V-hals top kunt combineren? Laat je inspireren door onze stylingtips!

Geschikt voor ieder feest

Heb je een jubileumfeest, is je beste vriendin jarig of heb je een gezellig buurtfeest gepland staan? Of je nu een avondje gaat stappen of naar een chic feest gaat, met de feestelijke glitter tops lijkt het iedere keer weer of je een nieuwe outfit draagt! Doordat glitter tops zowel met lange mouwen, korte mouwen en mouwloos te vinden zijn, kan je het hele jaar door deze feestelijke tops dragen en dus is ieder feestje een reden om je glitter top weer uit de kast te halen!

Glitter top combineren

Doordat glitter tops in zoveel mogelijke uitvoeringen te vinden zijn, zijn de combinatiemogelijkheden ook eindeloos. Houd je van casual outfits, maar wil je toch feestelijk voor de dag komen? Dan is de glitter top in combinatie met een jeans en een paar hoge hakken perfect voor jou! Voor de ultieme romantische outfit kan je je glitter top combineren met een tule rok. Benieuwd naar andere manier waarop je een tule rok outfit styled? We vertellen het je in onze blog. Voor een échte feestoutfit combineer je je glitter top met een bijpassende glitter rok of een glitter flared broek. Ook een leren rok of broek kunnen mooi staan. Je kan je outfit in dat geval helemaal afmaken met een paar overknee laarzen. Ben je bang dat dit een ordinaire look creëert? YouStyle helpt je dit te voorkomen en legt je uit hoe je overknee laarzen draagt!

Terug naar Style tips