Menu
Get the look: Wrap dress

De wrap dress is al een tijdje favoriet en hoort zeker in iedere garderobe thuis! Deze jurk staat namelijk iedere vrouw goed en past bij iedere gelegenheid. Makkelijk te combineren met een paar gave sneakers voor een casual look of met hakken voor een chique look. Dat deze jurk meteen voor een fashionable look zorgt, showt Kenza Zouiten (Kenzas) ons op haar blog.

Wikkeljurken zijn er in allerlei varianten: rustige kleuren of juist drukke printjes, mini of maxi, lange mouwen of mouwloos en ga zo maar door. Combineer de wikkeljurk net zoals Kenza met een leuk paar sneakers voor een casual look en een bijpassende tas en de look is al compleet! Ideaal voor een dagje shoppen, school of welke gelegenheid dan ook.

Hangt er nog geen wrap dress in jouw kledingkast? Hoogste tijd om daar verandering in te brengen! Wij zetten vergelijkbare items van deze look voor je op een rij, dus kies je favoriete items en get the look.


NOTFOUND

Terug naar Get the look
Geschreven door:
Sharon
Sharon

Houdt van de zomer, maar vindt de herfst leuker qua mode: laagjes! Mix & match met kleuren en materialen. Heeft ruim 80 soorten nagellak.