Home / Fashion Blog / Get the look / Get the look: Victoria Beckham

Get the look: Victoria Beckham

Door Sharon - op 18-06-2019 - Update 18-06-2019
Get the look: Victoria Beckham

Victoria Beckham: beter bekend als de vrouw van David Beckham. Maar deze powervrouw is zoveel meer dan alleen 'de vrouw van'. Buiten haar drukke carrière staat ze ook wel bekend om haar eigen fashionable outfits die iedere keer weer Victoria Beckham uitschreeuwen. Get the look met Victoria Beckhams kleding!

Victoriagrafie

Victoria stond bekend als een van de vijf zangeressen uit de bekende groep Spice Girls. Haar carrière in muziek heeft ze later ingeruild voor mode. Zo heeft ze model gestaan voor high-end merken zoals Roberto Cavalli, Armani en Marc Jacobs. Omdat dit nog niet voldoende was heeft ze zich daarnaast ook nog gestort op haar eigen high-end fashion kledinglijn bestaande uit exclusieve jurken. Ze staat bekend om haar meest fashionable outfits en eigen kledingstijl.

De kledingstijl van V. Beckham

De kledingstijl van Victoria Beckham is beter te beschrijven als casual en chic. Al haar ontelbare outfits die ze aan de wereld heeft laten zien, bevestigen dit alleen maar.

Wanneer Victoria gespot wordt door de paparazzi heeft ze regelmatig een casual maar toch high-end outfit aan. Het liefst combineert ze een wijde nette pantalon met een blouse of trui. Ook zien we vaak de welbekende 'men suits', een pantalon inclusief bijpassende blazer. Victoria zou Victoria niet zijn als ze niet iedere stylish outfit doet combineren met de meest prachtige hakken. Ze doet ons iedere keer weer verbazen met de meest schitterende combinaties die ze hiermee maakt.

Get the look!

Wil jij zelf een look met Victoria Beckham kleding creëren? Doe inspiratie op uit haar vele outfits! Combineer jouw eigen wijde pantalon of stoere mom jeans met een mooie stylish blouse. Misschien heb je zelf nog wel een baggy blazer in de kast die het geheel helemaal afmaakt. Natuurlijk kunnen een mooi stel pumps hier onder niet missen, maar ook Victoria ruilt deze killer heels soms eens in voor stoere sneakers.

Stel je eigen Victoria Beckham look samen op Youstyle.nl!

*Bekijk ook een onze 'Get the looks' van andere celebrities zoals Megan Markle of Serena van der Woodsen uit Gossip Girl!*


Onze shopping tips
Geschreven door:
Sharon Sharon

Houdt van de zomer, maar vindt de herfst leuker qua mode: laagjes! Mix & match met kleuren en materialen. Heeft ruim 80 soorten nagellak.

Kledingvergelijker Vind de goedkoopste aanbieder Kleding & prijzen vergelijken Nu vergelijken
Silver filigree earring four hanging coins Dit artikel is helaas niet meer beschikbaar Bekijk hieronder een aantal alternatieven