Menu
get the look: tuinbroek

Over een alledaagse simpele look wil je natuurlijk niet te lang hoeven na te denken. Met een tuinbroek heb je bijna een hele outfit in één kledingstuk. Je kunt er verschillende looks mee maken, afhankelijk van je shirt- en schoenkeuze. Ook het materiaal van de tuinbroek zelf kan een groot verschil maken. Maar een denim tuinbroek is iets wat je standaard wel zou moeten hebben.

Een denim tuinbroek is een must have! Hou je look casual door er een simpel t-shirt onder te doen en een paar sneakers. Dit is een toffe look voor elke dag. Ga je met vriendinnen een terrasje pakken? Een gestreept t-shirt en gladiator sandalen zijn dan een top keuze. Wil je wat stoerder gaan? Een simpel wit t-shirt, zwart leren jasje en stoere boots eronder zijn super fashionable!

Je kunt een tuinbroek, afhankelijk van het materiaal ook fancy of sexy maken. Een denim tuinbroek heel sexy zijn. Ga voor een strakke tuinbroek, doe er een bralette of crop top onder, en maak je look af met gave pumps! Neem een tuinbroek gemaakt van mooi luxe materiaal, combineer deze met een blazer en loafers en je bent ready for business!

Kortom: een tuinbroek is een van de items die je op een gegeven moment wel in je kast moet hebben hangen. Je kunt er zoveel verschillende kanten mee op en hij bespaart je 's morgens lekker veel tijd! Wij hebben voor jou hieronder onze favoriete tuinbroeken en bijbehorende items verzameld, om het shoppen voor jou wat makkelijker te maken ;)))

NOTFOUND

Terug naar Get the look