Menu
Get the look: Serena van der Woodsen (Gossip Girl)

Get the look: Serena van der Woodsen (Gossip Girl)

Welcome Upper East Siders. Vandaag ga ik jullie vertellen wat de style van Serena Celia van der Woodsen is. Iedereen kent haar wel, dé favoriete personage (samen met Blair Waldorf), van Gossip Girl. Naast alle interessante roddels die zich verspreiden in Gossip Girl, is het natuurlijk interessant om te weten wat onze hoofdrolspeler nou eigenlijk draagt.

Serena van der Woodsen haar style

De stijl die Serena hanteert in deze zwijmel-serie is een look genaamd 'Bohemian chic' met een 'rocker-chic' kantje. Het is een mix van een heleboel fashion-forwarded en vintage stukken.

De outfits van Serena van der Woodsen zijn vrij verschillend. Ze is niet bang om wat geks te dragen en weet als geen ander hoe ze een wat saaie outfit kan veranderen in een fantastische look. Serena van der Woodsen haar outfits zijn ook geïnspireerd op de Upper East Side. Daarom zit er ook een element van klassiek chic in haar look. Haar kleding bestaat voornamelijk uit designer items en is niet goedkoop, maar het is niet onmogelijk om haar kledingstijl na te doen.

Items uit haar kledingkast

Serena van der Woodsen outfits worden bijna altijd afgemaakt met een jasje. Ze draagt het allemaal: leren, wollen, lange, korte jassen enzovoorts. De kleuren van die jassen is ook geen big deal. Elke kleur hangt wel in haar kast. Zelf houdt ze het meeste van getailleerde jassen.

Skinny jeans draagt Serena ook enorm vaak in de afleveringen. Niet alleen jeanskleur, maar ook lichtgrijs weet ze goed te combineren. Met haar lange benen is de skinny jeans perfect voor haar en geeft haar een mooie uitstraling.

Wat haar ook fantastisch staat, zijn jurkjes. Op de vele feestjes in Gossip Girl ziet onze ster er geweldig uit. Jurkjes met studs, pailletten, een gek printje of een t-shirt jurkje heeft ze allemaal. Meestal draagt ze korte jurkjes om haar benen er mooi in uit te laten komen. Daaronder heeft ze vaak een (opvallende/anders dan normale) panty aan.

Haar favoriete schoenen zijn laarzen. Die draagt ze met haar jeans, jurken en haar schooluniformen. Eigenlijk altijd dus.

Wil jij nou soortgelijke kleding hebben? Kijk dan eens bij Zara, Forever21 of H&M.

Serena's haar en accessoires

Serena weet als geen ander hoe ze een simpele outfit kan opleuken met mooie accessoires. Door haar armbandjes en lange kettingen ziet ze er altijd trendy uit. Voor de Bohemian chic look draagt ze soms meerdere kettingen over elkaar heen.

Meestal heeft Serena de 'I wook up like this' haarstijl en zelfs dat ziet er mooi uit bij haar. Met haar lange, golvende, blonde lokken weet ze alle aandacht op haar te trekken.

Heb jij kort haar, maar wil jij eruit zien zoals Serena? Overweeg dan clip-in haar extensions. Heb je al lang haar, dan zijn er alleen maar een paar voorbereidingen voor nodig. Föhn je haar handdoekdroog, nadat je het gewassen hebt. Vervolgens kneed je haarmousse in je haar en daarna föhn je het droog. Wanneer het droog is, verdeel je je haar in grove strengen en dan maak je krullen met de krultang. Geen zorgen als het niet perfect zit, Serena van der Woodsen's style is namelijk dat het eruit ziet alsof je er niks voor hebt gedaan. Als laatste fixeer je je krullen met haarlak en haal je voorzichtig je vingers erdoor heen.

Hopelijk vond je dit een leuke Get the look en heb je er wat aan! Bekijk ook even de Get the look: Doutzen Kroes.

XOXO Gossip Girl

Terug naar Get the look