Menu
Get the look: Ruffles & jeans

Ruffles zijn dit seizoen helemaal hot en horen echt tot de musthave trends van dit jaar. Ruffles op broeken, jurkjes, rokjes en shirts: we zien het allemaal voorbij komen. Door een kledingstuk met ruffles te dragen verandert je look meteen van casual naar stijlvol. Benieuwd hoe je zo'n look maakt? Wij laten je één van onze favoriete looks zien.

Mixen & matchen met ruffles en accessoires kan Kenza Zouiten, ook wel bekend als Kenzas, als geen ander. Combineer een casual jeans en een shirt met ruffles en je outfit is al compleet. Voeg nog wat leuke accessoires toe en je bent ready to go!

De combinatie van een denim jeans en een blauwe ruffle top is een match made in heaven. Style je accessoires op elkaar af en je creëert meteen een classy look. En om het allemaal nog even iéts stijlvoller te maken draag je een lange jas over je outfit die matcht met bijpassende schoenen. Wij zijn fan!

En natuurlijk zijn er nog veel meer manieren om ruffles te dragen. Welke is jouw favoriet?

 

NOTFOUND

Terug naar Get the look
Geschreven door:
Sharon
Sharon

Houdt van de zomer, maar vindt de herfst leuker qua mode: laagjes! Mix & match met kleuren en materialen. Heeft ruim 80 soorten nagellak.