Menu
Get the look: Rachel Barnes

Ook deze zomer willen we er zo flawless mogelijk uit zien. Met al die (nieuwe) trends in de modewereld, waarbij de ene nóg leuker dan de andere is, begrijpen wij dat het soms best lastig is om keuzes te maken. Onze aandacht werd onlangs getrokken door de prachtige Rachel Barnes, die zelfs van een alledaagse outfit nog een adembenemende look weet te maken.

Rachel Barnes, beter bekend als @rocky_barnes, is een wereldberoemd model en fashion blogger. Hoewel ze er altijd schitterend uitziet, trekt vooral deze outfit onze aandacht. Rachel combineert namelijk een witte flared jeans met een zwarte croptop, een kleurencombinatie die áltijd in de mode is. Om extra kleur toe te voegen, draagt ze over haar schouders een lichtblauw spijkerjasje. Een outfit die je dagelijks aan kunt trekken, maar door de mooie details op het jasje en de sandaaltjes is deze look alles behalve basic.

Ben je ook zo gek op deze outfit? Om je een handje te helpen, hebben wij de leukste items uit onze webwinkel voor je geselecteerd. Zo shop je binnen no-time deze te gekke look. You can thank us later.

NOTFOUND

Terug naar Get the look