Menu
Get the look: off-shoulder

Tijdens prachtige lentedagen kan het lastig zijn om een juiste outfit te kiezen. Net te warm of net iets te koud.. het blijft een struggle. Gelukkig hebben we daar de off-shoulder top! Casual én vrouwelijk. Daar houden wij van!

En net zo'n fan van deze top is TheVivaLuxury. Op haar blog laat ze ons haar eigen stijl zien en showt ze haar favoriete outfits waar wij erg geïnspireerd van raken!

Een off-shoulder top is voor nu misschien nog iets te koud. En omdat we niet kunnen wachten tot de zomer dragen we 'm nu gewoon met lange mouwen! Ook de off-shoulder blouse is een favoriet en staat altijd goed.

Combineer een off-shoulder met een casual jeans en bijpassende schoenen en je outfit is compleet! Met deze top houd je je outfit netjes maar straal je toch nét dat beetje meer vrouwelijkheid uit. Tijdens koudere dagen geef je wat extra warmte met een bijpassend sjaaltje en ook wat leuke kettinkjes maken je outfit helemaal af.

NOTFOUND

Terug naar Get the look
Geschreven door:
Sharon
Sharon

Houdt van de zomer, maar vindt de herfst leuker qua mode: laagjes! Mix & match met kleuren en materialen. Heeft ruim 80 soorten nagellak.