Home / Blog / Get the look / Get the look: Military jacket

Get the look: Military jacket

Door Sharon - op 05-04-2017 - Update 29-05-2017
Get the look: Military jacket

Legergroen is al járen favoriet in modeland en waarschijnlijk zal er ook nooit een seizoen komen waarbij er niet aan deze kleur wordt gedacht. Tegenwoordig zijn de legergroene jasjes helemaal in en ook wij zijn fan! Dit item valt perfect te combineren bij vrijwel iedere look. Op een denim jeans, een zwarte of zelfs een witte broek: het kan allemaal.

En net zo'n fan van dit jasje in Mikuta. Op haar blog showt ze ons haar favoriete outfits waar wij altijd geïnspireerd van raken. Zo ook deze look: stoer én vrouwelijk tegelijk.

Combineer een zwarte jeans, een wit blouseje, witte sneakers en een legerjasje en je loopt er fasionable bij. Maak je look af met wat bijpassende sieraden en ook 'n leopard tasje matcht perfect bij deze look. Zo handig kan het dus zijn!

Ben jij ook zo'n fan van deze outfit? Shop onze vergelijkbare items en je hebt de look.

Onze shopping tips
Geschreven door:
Sharon Sharon

Houdt van de zomer, maar vindt de herfst leuker qua mode: laagjes! Mix & match met kleuren en materialen. Heeft ruim 80 soorten nagellak.

Kledingvergelijker Vind de goedkoopste aanbieder Kleding & prijzen vergelijken Nu vergelijken
Silver filigree earring four hanging coins Dit artikel is helaas niet meer beschikbaar Bekijk hieronder een aantal alternatieven