Menu
Get the look: Meghan Markle!

Iedereen kent Meghan Markle wel. Zij is de verloofde van prins Harry en speelt een rol als juridisch medewerkster Rachel Zane in de bekende Amerikaanse serie Suits. Meghan Markle is daarom dé it-girl van dit moment! Door haar style for fashion wordt ze vaak als voorbeeld voor vele fashionista's beschouwd, waardoor haar outfits vaak al snel zijn uitverkocht. Omdat wij ook van haar outfits houden, hebben we voor jullie een vergelijkbare look bij elkaar gestyled zodat je ook met een kleiner budget er net zo fashionable uit kunt zien als Meghan Markle!

Fashionably casual

Meghan Markle heeft een prachtige stijl. Ze kan met heel weinig een hele mooie look creëren. Door het combineren van basics, zoals een mooie basic top met een skinny jeans en daaronder een leuk laarsje, creëer je binnen no-time een casual maar toch fashionable look. Om haar look af te maken gebruikt Meghan vaak accessoires zoals tassen, een mooie bril of een paar chique oorbellen. Ze is ook niet bang om een leuk jasje te dragen zodat ook buiten haar outfit er chique uit blijft zien!

Shop deze look

Ben jij net als ons zo'n fan van Meghan Markle haar outfits? Shop dan hieronder gemakkelijk vergelijkbare items die wij voor jou uit onze shops hebben gefilterd. Zo heb je snel een look a like outfit in je garderobe hangen. Get the look!

 

Bron foto: Flickr.com

Terug naar Get the look
Geschreven door:
Sharon
Sharon

Houdt van de zomer, maar vindt de herfst leuker qua mode: laagjes! Mix & match met kleuren en materialen. Heeft ruim 80 soorten nagellak.