Menu
Get the look: Long blazer

Lange blazers zijn ideaal om als jas te dragen tijdens frissere lentedagen, maar ook in het najaar kun je dit item gewoon als blazer dragen. Benieuwd hoe je een long blazer stijlvol combineert? Wij laten je onze favoriete look zien.

Een long blazer stijlvol combineren kan Brooklyn Blonde als geen ander. Ga voor een casual jeans, een basic shirt en draag daarover een lange blazer. Maak je outfit nog af met een paar bijpassende schoenen en accessoires en je look ziet er meteen classy uit.

Tegenwoordig zien we lange blazers in allerlei modellen: veel kleuren, verschillende printjes, met knoopjes en ook de standaard effen kleuren zien we terug. Ga je voor een drukke blazer? Houd dan de rest van je outfit rustig zodat je look niet too much wordt.

Ben jij ook zo'n fan van deze look? Wij filterden vergelijkbare items voor jou uit onze shops. Kies je favoriet en get the look!

NOTFOUND

Terug naar Get the look
Geschreven door:
Sharon
Sharon

Houdt van de zomer, maar vindt de herfst leuker qua mode: laagjes! Mix & match met kleuren en materialen. Heeft ruim 80 soorten nagellak.