Menu
​Get the look: Doutzen Kroes

Ze is een van de mooiste vrouwen ter wereld, owned de internationale catwalk, heeft een leuk man en twee wolken van kids, en daarnaast is ze ook nog eens stylish as can be . Wie dit is? Neerlands trots: Doutzen Kroes! Deze dame heeft het goed voor elkaar! En dan hebben we het dan natuurlijk ook over haar gevoel voor mode.

De stijl van Doutzen Kroes

Op events en op de catwalk gaat Doutzen voor de ultieme glam look, maar in haar vrije tijd gaat ze lekker casual gekleed. De Doutzen Kroes streetstyle bestaat uit fijne basics gecombineerd met wat stoere en simpele accessoires. Comfy en stijlvol! Je zult haar niet gauw zien in superdrukke print outfit, maar juist in de wat rustigere kleuren en neutralere printjes, zoals streepjes.

Qua schoenen is Doutzen niet echt eenkennig. Van flipflops tot pumps en van laarzen tot sneakers: haar basic outfits zijn met elke schoen te combineren, en dat doet ze dan ook.

Wij hebben wat Doutzen Kroes favourites voor je op een rijtje gezet. Hiermee kun je de Doutzen Kroes street style gemakkelijk kopiëren.

Dress like Meghan Markle? Bekijk onze shoptips

Terug naar Get the look