Menu
Get the look: Denim jack

Hét perfecte jasje voor lentedagen waarbij je een dikkere jas liever in de kast laat hangen: een spijkerjasje. Niet alleen in de lente en zomer is het de ideale oplossing maar ook tijdens koudere dagen kan het jasje gedragen worden over een dikkere trui of hoodie. Zelfs een denim jack op een denim jeans kan gewoon. Kortom: eindeloos combineren doe je met 'n spijkerjasje.

Alexandra Lapp laat ons op haar blog zien hoe zij dit het liefst doet. Een wit shirt gecombineerd met een casual jeans en een spijkerjack: simpel maar zeker stijlvol. Maak je look af met een paar bijpassende schoenen en accessoires en je bent ready to go!

Tegenwoordig zijn denim jacks met allerlei prints, patches, studs en opvallende teksten helemaal hot. Naast de spijkerkleur kun je ook gaan voor een zwart, grijs of wit denim jack. Ga dit voorjaar lekker los en ga voor een echte eyecatcher waarmee je elke look een fashionable touch geeft.

NOTFOUND

Terug naar Get the look
Geschreven door:
Sharon
Sharon

Houdt van de zomer, maar vindt de herfst leuker qua mode: laagjes! Mix & match met kleuren en materialen. Heeft ruim 80 soorten nagellak.