Menu
Get the look: Black & white

Zwart en wit zijn twee basic kleuren die nooit uit de mode zullen raken. Je kunt deze kleuren perfect combineren en ze passen bij iedere kleur en look. Ook zwart en wit samen gecombineerd is een perfect match waarmee je vrijwel nooit een foute color-combi kunt maken. Maar hoe combineer je deze kleuren met elkaar zonder dat je outfit er saai uit komt te zien?

Black Palms showt haar favoriete outfits op haar blog en zo ook deze look. Alles wat je nodig hebt zijn 'n paar basic items in de kleuren zwart en wit. Ga voor een wit blouseje met daarover een zwarte blazer gecombineerd met een zwarte pantalon en een paar witte sneakers. Maak je look af met een statement tasje om je outfit die extra touch te geven et voilà: je hebt de look.

En zijn jouw witte sneakers onderhand meer zwart dan wit? Lees dan hier hoe je je witte sneakers weer schoonmaakt. Shinen maar!


NOTFOUND

Terug naar Get the look
Geschreven door:
Sharon
Sharon

Houdt van de zomer, maar vindt de herfst leuker qua mode: laagjes! Mix & match met kleuren en materialen. Heeft ruim 80 soorten nagellak.