Menu
Get the Ibiza look!

We love Ibiza! Overdag deel je prachtige stranden met celebrity's en is het heerlijk vertoeven in de schattigste restaurantjes, 's nachts feest je gewoon door in één van de gaafste clubs van de wereld of show je je bikini bij een gezellige poolparty. Ibiza biedt je oneindig veel mogelijkheden. En zo ook in de fashionwereld. Want wat is er nou mooier dan het geweldige feestleven van Ibiza in je outfits naar voren te laten komen? De zon, het strand, de muziek en de feestjes in één look? Maak je klaar voor de heuse hippietrend: Ibiza Style!

Zoals je waarschijnlijk al kunt raden bestaat deze Ibiza kleding uit luchtige bohemian tops, zwierige rokjes, bloemenpatronen, gevlochten accessoires en vrolijke kleuren! Om je een indruk te geven van deze looks, hebben wij de leukste musthaves van YouStyle voor je samengesteld. Shop je complete Ibiza look for less bij YouStyle. Enjoy the summer in Ibiza Style!

NOTFOUND

Terug naar Trend watch
Geschreven door:
Soraya
Soraya

Loves lace. Loopt het liefste in een jurkje of rok. Is gek op tassen, clutches en portemonnees en is altijd op koopjesjacht.