Home / Blog / Trend watch / Get the Ibiza look!

Get the Ibiza look!

Door Soraya - op 08-06-2017 - Update 08-06-2017
Get the Ibiza look!

We love Ibiza! Overdag deel je prachtige stranden met celebrity's en is het heerlijk vertoeven in de schattigste restaurantjes, 's nachts feest je gewoon door in één van de gaafste clubs van de wereld of show je je bikini bij een gezellige poolparty. Ibiza biedt je oneindig veel mogelijkheden. En zo ook in de fashionwereld. Want wat is er nou mooier dan het geweldige feestleven van Ibiza in je outfits naar voren te laten komen? De zon, het strand, de muziek en de feestjes in één look? Maak je klaar voor de heuse hippietrend: Ibiza Style!

Zoals je waarschijnlijk al kunt raden bestaat deze Ibiza kleding uit luchtige bohemian tops, zwierige rokjes, bloemenpatronen, gevlochten accessoires en vrolijke kleuren! Om je een indruk te geven van deze looks, hebben wij de leukste musthaves van YouStyle voor je samengesteld. Shop je complete Ibiza look for less bij YouStyle. Enjoy the summer in Ibiza Style!

Onze shopping tips
Geschreven door:
Soraya Soraya

Loves lace. Loopt het liefste in een jurkje of rok. Is gek op tassen, clutches en portemonnees en is altijd op koopjesjacht.

Kledingvergelijker Vind de goedkoopste aanbieder Kleding & prijzen vergelijken Nu vergelijken
Silver filigree earring four hanging coins Dit artikel is helaas niet meer beschikbaar Bekijk hieronder een aantal alternatieven